S-a aflat care este modalitatea prin care comunică Michael Schumacher, la 11 ani de la accident, cu cei dragi : Proprietarul echipei Jordan Grand Prix „Aceasta este cea mai îngrozitoare situație în care puteau fi Mick și Corinna”

Autor: Cristina Mocanu
S-a aflat care este modalitatea prin comunică Michael Schumacher 
Sursa: facebook.com Michael Schumacher

Care este modalitatea prin care comunică Michael Schumacher cu cei apropiați la 11 ani de la accidentul pe care l-a avut la schi.

La 11 ani de la tragicul accident de schi care i-a schimbat viața, legendarul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, continuă să fie înconjurat de o aură de mister în privința stării sale de sănătate. Deși familia sa păstrează o discreție absolută, recent au ieșit la iveală informații despre cum comunică Schumacher în prezent, iar proprietarul echipei Jordan Grand Prix, Eddie Jordan, a descris situația drept „cea mai îngrozitoare în care puteau fi Mick și Corinna.”

Cum coumnică cu cei dragi Michael Schumacher?

Elisabetta Gregoraci, o personalitate TV din Italia și fosta soție a lui Flavio Briatore, fost șef în Formula 1, a dezvăluit un detaliu cutremurător despre starea actuală a lui Schumacher: Michael nu vorbește, comunică doar cu ochii lui.” Se pare că această modalitate de comunicare este singura prin care Schumacher poate interacționa cu cei din jur, fiind extrem de limitată și controlată doar de câțiva apropiați.

De asemenea, Gregoraci a subliniat că doar trei persoane au permisiunea să-l viziteze pe Schumacher, iar acestea rămân strict anonime. Familia sa s-a mutat în Spania, unde Corinna Schumacher, soția sa, i-a organizat un spital în casă, pentru a-i oferi îngrijirile necesare într-un mediu cât mai confortabil și protejat.

Citește și: Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după 11 ani de la accidentul care i-a schimbat viața: Acesta a fost socru mic la nunta fiicei sale. Cum a arătat rochia de mireasă a Ginei, fata fostului pilot de Formula 1

Prima apariție publică a lui Michael Schumacher

Michael Schumacher a făcut recent prima sa apariție publică de la accidentul din Alpi, participând la nunta fiicei sale, Gina-Maria, care s-a căsătorit cu afaceristul german Iain Bethke. Evenimentul a atras atenția presei internaționale, însă familia Schumacher a fost extrem de rezervată în a dezvălui detalii despre starea de sănătate a fostului campion de Formula 1. Evenimentul a fost unul privat, iar Schumacher a fost protejat de orice interacțiune cu publicul sau presa.

Corinna Schumacher a fost o prezență constantă și puternică alături de soțul său în tot acest timp, asigurându-se că intimitatea lui Michael este respectată și că nici o informație falsă sau controversată nu ajunge în spațiul public. Eddie Jordan, fostul proprietar al echipei Jordan Grand Prix, a relatat despre dificultățile prin care trece Corinna și despre sacrificiile pe care le face pentru a proteja intimitatea familiei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil

„Aceasta este cea mai îngrozitoare situație în care puteau fi Mick și Corinna,” a declarat Jordan, potrivit prosport.ro. „Corinna nu a putut, timp de aproape un deceniu, să participe la o petrecere, la un prânz sau la orice eveniment social. Este ca o prizonieră, pentru că toată lumea vrea să vorbească cu ea despre Michael, iar ea nu are nevoie ca cineva să-i amintească de asta în fiecare minut.”

Eddie Jordan a încercat să-l viziteze pe Schumacher, dar a fost refuzat politicos de Corinna, care i-a explicat că familia are nevoie de intimitate pentru a-l proteja pe Michael. „Mi-a spus: «Te iubim, Eddie, și ținem foarte mult la tine de mult timp, dar avem nevoie de intimitate, ca să-l protejăm pe Michael»,” a povestit Jordan. Aceste cuvinte subliniază dedicarea și loialitatea familiei în fața unei situații extrem de dificile.

Citește și: Cum se simte Michael Schumacher. Noi detalii dezvăluite de un prieten al fostului pilot de Formula 1: „Un caz fără speranță”

Corinna Schumacher a fost descrisă ca fiind stâlpul de susținere al familiei, asigurându-se că Michael primește îngrijiri de calitate și că este ferit de atenția nedorită a presei și a publicului. Aceasta protejează nu doar intimitatea lui Michael, ci și amintirea lui ca un campion incontestabil al lumii sportului.

La 11 ani de la accidentul devastator, Michael Schumacher rămâne în centrul atenției fanilor și al lumii sportului, însă adevărata poveste a vieții sale este ținută departe de ochii publicului, protejată cu grijă de soția sa, Corinna. Comunicând doar prin ochi și fiind înconjurat de un mic cerc de apropiați, Schumacher continuă să fie susținut de familia sa, care a ales să îi păstreze demnitatea și intimitatea, oferindu-i astfel un refugiu sigur în fața lumii exterioare.