Georgiana Lobonț, despre momentul în care a pierdut a treia sarcină! Ce a făcut Teo Trandafir când a aflat ce a pățit aceasta: „Ai fost atunci alături de mine...”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 07 oct 2024, 13:40

Georgiana Lobonț s-a întors din Madrid și le-a povestit fetelor detalii din culisele evenimentelor, dar și din viața privată

Sursa: Instagram Georgiana Lobonț

Georgiana Lobonț a intrat într-un apel video alături de Teo și Ilinca, în platoul emisiunii „Follow us”. Artista a vorbit despre perioada aglomerată din viața ei, presarată cu multe evenimente, dar și despre viața de familie.

Georgiana Lobonț s-a întors din Madrid și le-a povestit fetelor detalii din culisele evenimentelor, dar și din viața privată.

Citește și: Scandalul Lobonț-Nicoară continuă! Artista nu a mai suportat și a răbufnit: „Ești un om fără rușine” Cum a reacționat Georgiana Lobonț după ce a fost acuzată de datorii în bani

Teo Trandafir, alături de Georgiana Lobonț atunci când a pierdut a treia sarcină

Poate unul din cele mai dificile momente din viața artistei a fost atunci când l-a pierdut pe Luca, în timp ce acesta se afla încă în burtică.

În urmă cu un an, vedeta anunța că este însărcinată cu al treilea copil, însă după câteva săptămâni, Georgiana Lobonț anunța că a pierdut sarcina, veste confirmată de doctor în urma unui simplu control de rutină.

În acest context, Georgiana Lobonț a ținut să îi mulțumească lui Teo Trandafir pentru că i-a fost alături în acele momente cumplite.

„Avem doi copii și pe îngerașul Luca, care trebuia să se nască anul trecut. Tu știi, Teo. Ai fost atunci alături de mine și mi-ai ridicat moralul. Oamenii nu știu și nici nu vreau să ies eu în evidență să povestesc lucrurile astea, dar acum, că ai deschis subiectul, îți mulțumesc public”, a

spus Georgiana Lobonț în emisiune.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil

Georgiana Lobonț, succes fulminant peste hotare

Într-o notă mai pozitivă, Georgiana Lobonț a vorbit despre evenimentele ce o așteaptă în următoarele luni și succesul pe care îl are frumoasa șatenă peste hotare.

Acolo, românii abia o așteaptă, ba chiar îi oferă cadouri prețioase după cântare. 

Vedeta rămâne fără cuvinte atunci când românii din diaspora îi apreciază atât de frumos munca. 

„A fost cald, foarte frumos. M-am întâlnit cu mulți români care ne-au așteptat cu brațele deschise. Am cântat lângă Barcelona. La Madrid voi cânta peste vreo 3 săptămâni. E frumos că suntem tot pe drumuri.

Ne plimbăm în weekend-urile care vor urma prin diasporă, să le cântăm și românilor de acolo.

Au românii niște gesturi, pur și simplu le tremură mâinile când te ating. Nu știu cum să te respecte mai mult sau ce cadouri să-ți dea.

Am rămas șocată. Am primit un lănțișor cu un pandantiv cu inimioară, din aur și cercei din aur.

Pe lângă că ei plătesc bilete ca să vină să ne vadă la evenimente, doamna respectivă mi-a mai cumpărat și cadou care a fost destul de piperat, totuși,” a spus aceasta. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.