A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 07 oct 2024, 11:15

Christopher avea 63 de ani, însă o boală nemiloasă l-a răpus mult prea devreme

Sursa: Profimedia

Madonna este în doliu, după ce fratele ei mai mic, Christopher Ciccone, a încetat din viață la vârsta de 63 de ani. Acestea suferea de o boală nemiloasă.

Christopher Ciccone, fratele mai mic al celebrei cântărețe, s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani, după o luptă grea cu cancerul. Madonna a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale. 

Citește și: Doliu în lumea teatrului românesc. Actorul Liviu Crăciun, care a jucat în “Liceenii”, s-a stins din viață la 89 de ani

Fratele Madonnei a murit la vârsta de 63 de ani

Legătura dintre Madonna și fratele ei a fost una specială, dar și tăioasă, lucru confirmat chiar de cântăreață. Acum, familia artistei este în doliu și se pregătesc de înmormântarea celui ce a fost Christopher Ciccone.

Vestea dispariției lui a îndurerat-o pe Madonna, care a împărtășit un mesaj emoționant pe contul său de Instagram, însoțit de imagini din momentele petrecute alături de fratele ei.

„Este greu de explicat legătura noastră. Ne-am luat reciproc de mână şi am dansat prin nebunia copilăriei noastre. De fapt, dansul a fost un fel de superglue care ne-a ţinut împreună.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil

L-am admirat. Avea gusturi impecabile. Şi o limbă ascuţită, pe care o folosea uneori împotriva mea, dar eu îl iertam întotdeauna”, este o parte din mesajul transmis de Madonna pe rețelele sociale.

Cine a fost Christopher Ciccone

Ciccone a fost un artist complex: dansator, designer și regizor – care a contribuit la cariera surorii sale, mai ales în anii de început. 

Ciccone a jucat un rol esențial în ascensiunea starului internațional și a colaborat cu ea în diverse proiecte, inclusiv regia celebrului turneu Blond Ambition și coordonarea echipei de turneu pentru The Girlie Show. De asemenea, el a regizat videoclipuri pentru artiști renumiți, precum Dolly Parton și Tony Bennett.

În 2008, Christopher a publicat autobiografia Life with My Sister Madonna,

unde a dezvăluit detalii despre relația lor tensionată și despre viața pe care au împărtășit-o de-a lungul anilor, inclusiv în turnee.

Decesul său vine la doar câteva săptămâni după pierderea mamei vitrege a Madonnei, Joan Clare Ciccone, și la câteva luni după moartea fratelui lor mai mare, Anthony Ciccone.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.