Robi, hotărât să încheie cunoașterea cu Teodora! „Mi-e ciudă că nu face ceea ce simte”. De ce a adoptat concurenta de la „Casa iubirii” această atitudine

Autor: Diana Ghita

Robi nu mai vrea să forțeze lucrurile cu Teodora

Sursa: Captură KANAL D

Robi nu mai vrea să pună presiune pe Teodora, așa că a spus, foarte hotărât, că nu mai are niciun sens să mai continue cunoașterea cu ea. Tânărul a luat această decizie după ce a văzut că bruneta începe să se răcească.

Robi a tot încercat să se apropie de Teodora, prin diverse gesturi, însă, chiar dacă tânăra a părut ca, la un moment dat, să facă pași spre el, în cele din urmă aceasta a bătut în retragere. 

Pe Robi nu l-ar deranja dacă Teodora s-ar apropia de un alt băiat

Concurentul de la „ Casa iubirii” a remarcat răcirea fetei față de el, așa că a decis să pună punct cunoașterii: „Mie Teodora îmi este foarte dragă, doar că nu are rost s-o lungim atât, îi fac

rău ei, fac rău și la alți oameni, nevoit, așa că nu are niciun sens. Poate vine băiat nou, o să fie pe placul tuturor și o să fie și ea fericită cu totul”.

Andreea Mantea a fost surprinsă de afirmația lui Robi, așa că l-a întrebat: „Deci, dacă intră băiat nou și se îndreaptă spre Teodora sau Teodora spre el, tu o să fii fericit?”.

Citește și: Robi a recunoscut ce simte pentru Teodora: „Te iubesc”. Familia tinerei este, însă, împotriva concurentului de la „Casa iubirii”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Tânărul a explicat că nu știe, exact, cum s-ar simți dacă Teodora va intra într-o cunoaștere cu un alt băiat, dar, indiferent de care va fi starea lui, nu are de gând să

intervină între ei: „Poate să intre, nu cred că am pus bețe în roate nimănui până acum”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

Ce a făcut-o pe Teodora să se răcească în cunoașterea cu Robi

De asemenea, acesta a subliniat că atitudinea Teodorei i se pare copilărească: „Când nu faci ce simți, mi se pare foarte copilăresc.

(...) Mi-e ciudă că nu face ceea ce simte.(...) Cred că sentimentul e reciproc, adică s-a văzut cum ne înțelegem. De fiecare dată când a venit în casa băieților nu s-a dus la altcineva. Nu ai cum să stai lipit de o persoană când nu simți nimic. S-a și văzut, doamna Andreea, când ne alergam pe aici și chestiile astea nu le faci cu oricine”. 

Citește și: Robi renunță să mai forțeze lucrurile cu Teodora: „E înjoseală ce fac”. Cum reacționează concurenta de la „Casa iubirii”, după ce l-a invitat în camera roșie

După ce Robi și-a spus punctul de vedere, Teodora a explicat că nu s-a răcit strict din cauza lui, ci din cauza mai multor oameni care au intervenit între ei doi: „Momentan chiar eu nu sunt deloc bine cu mine, pentru că am simțit presiune foarte multă pe mine și m-am închis foarte mult, din mai multe părți.(...) A fost și din partea ta puțin”.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.