Ce relație au avut, de fapt, Leonard Doroftei și Fane Spoitoru: „Pentru mine a fost o pierdere” Ce a făcut sportivul atunci când „regele lumii interlope din București” a fost acuzat de tentativă de omor

Autor: Laura Macovei

Leonard Doroftei, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: captură video

Leonard Doroftei a fost invitat în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde s-a deschis telespectatorilor în legătură cu cele mai importante și marcante momente din viața sa.

Cu o carieră impresionantă de 20 de ani în ring, Leonard Doroftei a întâlnit pe parcursul anilor săi de muncă și buni camarazi, care i-au fost alături în cele mai grele vremuri. Printre aceștia s-a numărat Fane Spoitoru, despre care sportivul spune că i-a fost un adevărat prieten.

Citește și: Câți bani a câștigat Leonard Doroftei în întreaga lui carieră. Motivul pentru care și-a luat un job normal în Canada: „Aveam de toate, dar nu aveam nimic”

Ce a pierdut Leonard Doroftei odată cu moartea lui Fane Spoitoru?

În platoul emisiunii „40 de întrebări de Denise Rifai”, Leonard Doroftei a împărtășit telespectatorilor momentele care i-au definit parcursul. Într-o discuție profundă și onestă, Doroftei a vorbit despre cum experiența din ring l-a pregătit pentru provocările vieții de zi cu zi și cum a gestionat loviturile dure ale destinului.

Leonard Doroftei a avut o relație specială cu Fane Spoitoru, cel supranumit „Regele lumii interlope din București”.

În aprilie 2016, Fane Spoitoru a încetat din viață în urma unei comoții cerebrale. Leonard Doroftei s-a numărat printre cele 1000 de persoane aflate la priveghi și a spus: „Dumnezeu mi l-a adus pe Fane Spoitoru. M-a primit în casa lui, m-a învățat să-mi iubesc mama și familia, să fiu puternic și să merg mai departe”.

Leonard Doroftei a confirmat în timpul emisiunii relația sa specială pe care a avut-o cu Fane, numindu-l un bun „prieten”, omul care i-a fost alături lui și familiei sale în momentele dificile.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

„Un prieten. O spun din toată inima. Pentru mine a fost un prieten și am învățat de la el lucruri frumoase. Ne-a plăcut pe mine și familia mea așa cum ne-a văzut, dorindu-ne să facem ceva în viață. Chiar ne-a respectat pentru ceea ce suntem, pentru oamenii care am fost și care suntem, de altfel.

Pentru mine a fost o pierdere.

A fost un om deosebit,” a declarat Leonard Doroftei.

Ce a făcut Leonard Doroftei atunci când „regele lumii interlope din București” a fost acuzat de tentativă de omor

Conform informațiilor din presă, în 1997, judecat pentru tentativă de omor, Fane Spoitoru a fugit în Canada și s-ar fi ascuns chiar în apartamentul sportivului, doar că această informație nu ar fi fost niciodată confirmată.

Doroftei demontează zvonurile, mărturisind faptul că Fane nu a stat niciodată în casa lui și nici nu s-ar fi ascuns. De asemenea, ceea ce se aude că ar fi făcut în Canada nu pare a fi deloc adevărat.

„Nu a stat niciodată în casa mea, nu a fugit în casa mea, el a avut locul lui, casa lui. Când a vrut, s-a predat și s-a întors din nou acasă, n-a făcut rău în Canada sau ce se vorbește,” a mai spus sportivul.

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.