7 piese statement pentru un outfit WOW, fără efort

Author: Lavinia Medrea

Piesele statement sunt accesoriile sau hainele cu design deosebit, care te ajută să dai personalitate şi culoare oricărei ţinute.

Acestea nu se demodează uşor şi de obicei rămân în trend chiar şi zeci de ani fără întrerupere. Cu ajutorul lor poţi să transformi chiar şi un outfit banal într-unul WOW, fără prea mare efort.

Descoperă mai jos 7 piese statement pe care merită să le ai în dressing:

Geanta baguette

Geanta baguette a devenit celebră în anii ’90, odată cu serialul Sex and The City. De atunci, aceasta a rămas o piesă emblematică în lumea modei şi rămâne de actualitate chiar şi în ziua de azi.

Poţi foarte uşor să dai personalitate unei ţinute cu o geantă baguette, fie că alegi un model într-o nuanţă neutră, fie că optezi pentru culori vii sau imprimeuri deosebite.

Pentru un look desăvârşit, completează ţinutele şi cu un parfum special. Un parfum arăbesc reprezintă o super alegere, mai ales dacă îţi plac aromele tari. Parfumurile arăbeşti au de obicei note bogate de oud, mosc, vanilie, patchouli, scorţişoară sau ciocolată şi se vor asorta uşor cu ţinute feminine de zi sau de seară.

Cerceii aurii oversize

Cerceii aurii oversize te vor ajuta să obţii un outfit WOW cât ai clipi. Fie că optezi pentru modele cu design minimalist, fie că alegi modele în formă de floare, aripi sau modele geometrice, cerceii aurii oversize vor scoate orice ţinută din anonimat.

Poţi să asortezi cerceii oversize cu rochii elegante, blugi, cămăşi, fuste de piele sau maxi, rochii de în, seturi de tricot sau chiar salopete.

Dacă îţi doreşti o ţinută classy de zi, asortează o pereche de blugi boyfriend cu o cămaşă albă, cercei aurii oversize şi o geantă baguette. În picioare poţi purta balerini, pantofi stiletto sau sandale cu toc. Ca să completezi ţinută, adauga şi un parfum arăbesc sau un parfum de bărbaţi foarte fresh.

Braţările din lemn

Braţările din lemn sunt perfecte pentru un look boho-chic, relaxat şi feminin. Lemnul se număra printre cele mai deosebite materiale când vine vorba de bijuterii, unde mai pui că are un preţ prietenos. Un set de brăţări din lemn vor merge de minune cu rochii lejere, pantaloni şi cămăşi de în, jeanşi sau fuste maxi.

Ca să alcătuieşti o ţinută boho chic sexy, îmbraca o rochie lungă de în, cu crăpătura pe picior şi completează outfitul cu brăţări din lemn, sandale gladiator şi o geantă mini. O astfel de ţinută se va potrivi foarte bine cu un parfum arăbesc sau un parfum floral şi delicat.

Sandalele cu toc cui

Sandalele cu toc cui reprezintă un simbol al feminităţii şi al senzualităţii. Ai nevoie de cel puţin o pereche de sandale cu toc cui în garderoba ta, mai ales dacă vrei să alcătuieşti outfituri elegante cât ai bate din palme. Optează pentru sandale cu toc cui în nuanţe neutre şi uşor de asortat în cazul în care vrei o singură pereche în dressingul tău.

Sandalele cu toc cui merg foarte bine cu rochii din satin sau vâscoză, blugi boyfriend sau evazaţi, dar şi cu pantaloni office sau salopete elegante.

E foarte uşor să alcătuieşti un outfit elegant cu astfel de sandale dacă le asortezi cu o rochie neagră din satin, fie mini, fie midi, un colier cu perle şi un parfum oriental sau floral puternic.

Bereta din lâ

În sezonul rece, bereta din lână te poate ajuta să obţii un outfit WOW cu minim de efort. Optează pentru o beretă în nuanţe uşor de asortat, dar ţine cont şi de culoarea părului tău. Printre cele mai populare culori pentru berele din lana se număra roşu, negru, bej şi gri.

Bereta se va potrivi minunat cu rochii feminine, fuste plisate, cămăşi, sacouri structurate, blugi sau pantaloni office.

Poţi să obţii un look reuşit dacă asortezi o beretă din lână roşie cu o rochie de tricot bej, de lungime medie şi o pereche de ghete, botine sau balerini. 

Broşele

Broşele dau personalitate ţinutelor, indiferent de stilul tău vestimentar. Alege întotdeauna broşele în funcţie de hainele pe care le ai deja în dulap şi de personalitatea ta. Poţi opta pentru modele din metal, din lână sau chiar din alte materiale textile.

Ca să alcătuieşti un look reuşit cât ai clipi, accesorizeaza o cămaşă albă cu o broşă aurie delicată.

Pălăria de paie

Pălăria de paie este un accesoriu must-have în sezonul cald. Modelele în nuanţe de bej se vor asorta uşor cu o mulţime de haine, unde mai pui că te protejează şi de soarele arzător.

Pentru o ţinută de vară inspirată de stilul mediteranean, poartă o pălărie de paie cu boruri largi alături de o rochie de în lungă, de culoare albă şi sandale cu talpa joasă.

Include câteva dintre piesele de mai sus în garderoba ta dacă îţi doreşti ţinute WOW cât ai bate din palme. Le poţi purta atât ziua, cât şi seara, în funcţie de ocazie.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.