Yaman își aduce aminte de modul în care a fost răpit. Vezi ce se întâmplă în această seară în „Inima Rebelă”, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România

Autor: Cristina Mocanu

Vezi ce se întâmplă în această seară în „Inima Rebelă”, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România

Sursa: sursă Kanal D

Episodul patru al serialului „Inima Rebelă” este difuzat la Kanal D, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc „Inima Rebelă” va fi difuzat de miercuri până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00. Iată ce se întâmplă în episodul de azi:

Ce se întâmplă în episodul de azi în „Inima Rebelă”?

Yaman descoperă că unchiul lui Ruya, İlker, l-a răpit. Mai mult, la cererea unui membru al familiei Soysalan. În timp ce Alaz și Çağla sunt fericiți că au reușit să-l scoată pe Yaman din viața lor, Yaman face o mișcare neașteptată și se întoarce pentru a-l găsi pe cel care l-a răpit.

Fără să știe ce plănuiește Yaman, Cesur intră în mari probleme cu ambiția de a dovedi că pot supraviețui fără el.

Ruya îi povestește lui Yaman despre traumele ei și îi dăruiește busola pe care el i-a dat-o în copilărie, încurajându-l că își va găsi drumul. Yaman o roagă să îl ducă în locul unde a fost răpit, în speranța că își va aminti mai multe.

Eșref vrea să le dea o lecție lui Alaz și lui Çağla și îi duce să stea în casa lui Yaman pentru o zi și o noapte. Le ia telefoanele și banii și pune paznici la ușă să nu îi lase să plece din cartier.

Citește și: Un actor și cântăreț celebru în rolul beizadelei din "Inimă rebelă". De la admirația pentru Denzel Washinton la propriul success

Yaman merge la cină cu familia lui și le spune tuturor că își amintește răpirea lui.

Mai jos poți urmări promo pentru episodul 4 al serialului „Inima Rebelă”:

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Urmărește Video Online subtitrat serialul „Inima Rebelă” pe Kanal D

„Inimă Rebelă”, noul serial turcesc difuzat de Kanal D România începând cu 2 octombrie 2024, promite să devină un favorit al telespectatorilor români. Serialul, cunoscut în Turcia sub numele „Yabani”, va fi difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20:00, atât la televizor, cât și online live, pe Kanal D România.

Povestea urmărește viața lui Yaman, un tânăr care a fost răpit în copilărie și crescut pe stradă de o bandă criminală. După ani de suferință, Yaman evadează și încearcă să își refacă viața alături de trei prieteni devotați, formând o familie neconvențională.

Povestea ia o turnură dramatică atunci când Yaman o întâlnește pe Rüya, o tânără dintr-o familie bogată, complet străină de greutățile vieții pe stradă.

Interpretată de Simay Barlas, Rüya devine un personaj central în viața lui Yaman, schimbându-i complet destinul. În mod neașteptat, Yaman descoperă că iubitul Rüyei, Alaz, este, de fapt, fratele său biologic, de care a fost despărțit în copilărie. Această revelație declanșează un conflict puternic între cele două lumi ale lui Yaman: familia de pe stradă, pe care și-a construit-o singur, și familia biologică, de care a fost smuls.

Distribuția serialului este una impresionantă, avându-l în rolul principal pe Halit Özgür Sarı, cunoscut pentru interpretările sale din seriale precum „Totul pentru familia mea” și „Destăinuiri”. Alături de el, Simay Barlas, îndrăgită din „Furtună pe Bosfor”, aduce la viață personajul Rüya. Rolul lui Alaz, fratele biologic al lui Yaman și rivalul său în dragoste, este interpretat de un alt actor apreciat.

Citește și: Cine este personajul principal din „Inimă rebelă”, serialul care are premiera miercuri, la 20:00, la Kanal D

„Inimă Rebelă” aduce în prim-plan teme puternice precum căutarea identității, lupta pentru supraviețuire și puterea legăturilor de familie. Cu un scenariu captivant, personaje complexe și o regie de excepție, serialul promite să fie o producție de succes care va ține publicul cu sufletul la gură seară de seară.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.