El este Andrei, un tânăr farmacist care și-a pus capăt zilelor la doar 29 de ani. Care este motivul halucinant pentru care bărbatul ar fi recurs la acest acest extrem

Autor: Diana Bostan

Andrei și-a pus capăt zilelor la vârsta de 29 de ani.

Sursa: Facebook

Tragedie în Vaslui, acolo unde un tânăr de 29 de ani, pe nume Andrei, a ales să-și încheie viața într-un mod dramatic.

Andrei, farmacist de profesie, se afla la începutul unei cariere promițătoare, dar povara financiară și dependența de jocurile de noroc i-au adus o suferință greu de suportat, notează Vremea Nouă.

Citește și: Și-a pus capăt zilelor din cauza presiunilor angajatorului! Motivul din spatele gestului necugetat al tinerei din Timișoara

Tânărul în vârstă de 29 de ani și-a pus capăt zilelor într-o pădure

Potrivit sursei menționate anterior, tânărul, care acumulase datorii considerabile, a decis că nu mai poate continua să trăiască în aceste condiții. În ziua de luni, 7 octombrie 2024, Andrei a mers la un magazin de bricolaj, unde a cumpărat o sfoară.

Citește și: Un bărbat din Ploiești a semănat panică printre angajații de la Fisc! Acesta a stropit cu benzină în interiorul clădirii, în timp ce amenința că își ia viața

De acolo, și-a continuat drumul către pădurea Paiu, unde, în liniștea naturii, a luat decizia fatală de a-și pune capăt zilelor. Un trecător care se plimba prin zonă a făcut descoperirea șocantă și a alertat autoritățile, sunând la numărul de urgență 112, notează Vremea Nouă.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Poliția Municipiului Vaslui a confirmat tragicul incident, iar trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru efectuarea expertizei medico-legale, menită să stabilească împrejurările exacte ale decesului. În prezent, anchetatorii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru a elucida circumstanțele care au condus la această tragedie.

Apropiații și familia sunt în stare de șoc

Vestea morții lui Andrei a șocat întreaga comunitate, dar mai ales pe apropiații săi.

Pe rețelele sociale, prietenii și cunoștințele au lăsat mesaje pline de durere și regret, rememorând sufletul blând și generos al tânărului.

Citește și: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis

  „Oriunde ai fi, Dumnezeu să te aibă în pază băiat blând!” „Dumnezeu să te ierte! Drum lin către stele”.

„Dumnezeu sa-l odihnească in pace!”,   sunt o parte din mesajele lăsate de apropiați, potrivit observatornews.ro.

Comunitatea din Vaslui este zguduită de pierderea prematură a lui Andrei, un tânăr cu multe visuri și speranțe, care, din păcate, a cedat în fața presiunilor care l-au împovărat.