Ce diferență de vârstă e între Dan Negru și soția lui, Codruța. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz

Autor: Bianca Vidoi

Dan Negru și soția lui, Codruța

Sursa: Facebook Dan Negru

Dan Negru are o carieră de peste 30 de ani în televiziune, iar deși acesta este cunoscut de toți românii, soția sa a ales să stea departe de ochii curioșilor.

Dan Negru este prezent pe micile ecrane de peste trei decenii, perioadă în care românii i-au apreciat prezența cu fiecare ocazie. Deși prezentatorul TV este notoriu în țara noastră, soția sa a ales să stea departe de luminile reflectoarelor și să își construiască propria carieră. Iată care este diferența de vârstă între Dan Negru și soția lui, Codruța.  

Ce diferență de vârstă e între Dan Negru și soția lui 

Dan Negru este prezent atât pe micile ecrane, prezentând emisiunile „The Floor”, „Tu urmezi!” și „Jocul cuvintelor” la Kanal D, dar și pe rețelele sale sociale. Acesta vorbește prin intermediul rețelelor sociale despre diferite probleme ale societății, locuri pe care le-a vizitat, momente din cariera sa și se mai întâmplă să vorbească și despre familia sa.

Dan Negru își dorește să îi respecte intimitatea soției sale, Codruța, însă există momente în care își dorește să împărtășească momentele frumoase cu prietenii lui virtuali.

Prezentatorul TV și Codruța formează nul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz, iar puține persoane știu că între cei doi există o diferență de vârstă de 9 ani. Dan Negru are 53 de ani, iar soția sa are 44 de ani, însă această diferență de vârstă nu a stat în calea iubirii sincere dintre cei doi.

Dan Negru și Codruța sunt împreună de 17 ani

Dan Negru și Codruța sunt împreună de 17 ani, perioadă în care au fost alături unul de celălalt în momente dificile ale vieții, dar și momente fericite. Cei doi s-au întâlnit în Timișoara, în perioada în care Codruța era studentă la Stomatologie, iar Dan Negru a mărturisit că și acum este la fel de îndrăgostit de Codruța, poate chiar mai îndrăgostit.

Citește și: Florin Piersic nu spune „Adio” scenei! Dan Negru a publicat convorbirea! Ce provocare au lansat cei doi pentru David Popovici

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

„Ne-am întâlnit în Timișoara acum mulți ani. Era studentă la Stomatologie. Mă bucur că nu face parte din lumea mea. Nu are treabă cu showbizul și, mai ales, nici nu e curioasă de lumea asta. Suntem două lumi profesionale diferite care se întâlnesc în familie.”, a explicat Dan Negru pentru viva.ro.

După o căsnicie de aproape 20 de ani, oamenii au început să se întrebe care este secretul, iar Dan Negru a explicat că sunt două persoane imperfecte ce nu își doresc să renunțe unul la altul. 

Soția lui Dan Negru este medic stomatolog

Codruța Negru nu este interesată de lumea mondenă, însă puține persoane știu că aceasta este medic stomatolog și are propria clinică medicală. Deși refuză să își pună familia în lumina reflectoarelor, Dan Negru i-a mai încântat pe admiratorii lui cu câteva momente valoroase din familia lui. 

„E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene.

Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă. Când am venit în București, un director de televiziune mi-a spus că, pentru a reuși în breasla asta, trebuie să devin un monden.

Au trecut vreo 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin un personaj monden”, a declarat Dan Negru, potrivit aceleiași surse.