Maestrul Florin Piersic, mesaj emoționant despre revenirea sa pe scenă: „Îmi vine să plâng….”. Unde se află acum, dar și care este starea de sănătate a marelui actor

Autor: Diana Bostan

Ilinca Vandici și Teo Trandafir au discutat despre starea de sănătate a marelui actor Florin Piersic.

Sursa: Captură Kanal D

În cadrul emisiunii ”Follow Us”, Teo Trandafir și Ilinca Vandici au discutat despre starea de sănătate a marelui actor Florin Piersic, care trece printr-o perioadă dificilă după mai multe intervenții chirurgicale.

Maestrul Florin Piersic se află într-o stațiune balneo-climaterică din Ungaria, unde urmează un program de recuperare, departe de scenă și de publicul său iubit. Iată cum se simte marele maestru și când va reveni pe scenă!

Citește și: EXCLUSIV| Medicul Virgiliu Stroescu, despre cât de nesănătoasă este, de fapt, cafeaua pentru organism. Greșeala pe care o fac oamenii în fiecare zi

Care este starea de sănătate a marelui actor

În luna mai, Florin Piersic a fost la un pas de tragedie, după ce a trecut prin momente extrem de dificile din cauza unei infecții grave la genunchiul stâng, care a necesitat tratamente și operații complicate.

Într-o declarație emoționantă pentru Știrile Kanal D și difuzată în cadrul emisiunii ”Follow us”, actorul a recunoscut cât de aproape a fost de un deznodământ tragic: „Trebuia acum să fiu undeva într-o stea și să vă fac cu mâna.”.

Citește și: Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Cu toate acestea, în ciuda dificultăților, Florin Piersic a mărturisit că se simte mai bine și le-a mulțumit tuturor celor care s-au rugat pentru el și l-au susținut prin mesaje de încurajare.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

„Sunt mai bine decât am fost sau mult mai bine decât am fost. Mi-a fost rău, am avut o infecție la genunchiul stâng, lucru care m-a costat foarte tare.

S-au rugat pentru mine, pentru asta ar trebui să le mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, care mi-au dat telefoane, mi-au comunicat prin unul, prin altul. Am aflat fel de fel de lucruri extraordinare de la publicul din România. Îmi vine să plâng, în țara mea, asta e țara în care m-am născut, aici vreau să mor, aici vreau să mai trăiesc și să vă spun întotdeauna că sunt, rămân și o să fiu întotdeauna al dumneavoastră.”
a mai spus marele maestru, în materialul de mai jos.

Florin Piersic a vorbit despre revenirea sa pe scenă

Recuperarea este însă de durată, iar actorul a subliniat că nu știe când va putea reveni pe scenă, dorindu-și să se întoarcă într-o formă cât mai bună.

Citește și: Florin Piersic nu spune „Adio” scenei! Dan Negru a publicat convorbirea! Ce provocare au lansat cei doi pentru David Popovici

„Nu știu și nu pot să vă răspund când o să mă întorc, pentru că vreau să mă întorc în condiții foarte bune. Eu nu pot să vin în fața dumneavoastră șchiopătând și căutând locul unde să mă așez.”, a mai spus Florin Piersic, pentru Știrile Kanal D.

Ilinca Vandici și Teo Trandafiri au fost extrem de emoționate și încântate de declarațiile făcute de marele maestru, așteptând cu nerăbdare revenirea acestuia pe scenă.