Ea este Rianna, românca în vârstă de 17 ani desemnată cea mai frumoasă adolescentă din Marea Britanie. Tânăra jonglează cu succes între studii și concursurile de frumusețe

Autor: Diana Bostan

Românca Rianna Olariu a fost desemnată cea mai frumoasă adolescentă din Marea Britanie.

Sursa: Instagram: Missmodelqueenuk

Rianna Olariu, o adolescentă româncă în vârstă de 17 ani, a fost recunoscută drept una dintre cele mai frumoase tinere din Marea Britanie după ce a câștigat prestigiosul titlu de Miss Pageant Queen UK 2024.

Deși s-a născut în Anglia și are cetățenie britanică, Rianna Olariu a ales să reprezinte cu mândrie România, purtând drapelul țării părinților săi pe scena concursului.

Citește și: Loredana Salanță, mămica devenită Miss Univers România 2024. Cariera tinerei e una impresionantă: „Sunt prima și singura ambasadoare a României la Globurile de Aur”

O româncă a fost desemnată una dintre cele mai frumoase tinere din Marea Britanie  

Potrivit Rotalianul, familia Olariu, stabilită în Marea Britanie de aproape două decenii, are rădăcini în România, mama sa fiind din Timișoara, iar tatăl din Onești. În ciuda programului său încărcat, tânăra îmbină studiile de criminologie și un loc de muncă part-time ca asistent de farmacie, cu o carieră de succes în lumea concursurilor de frumusețe.

Citește și: Miss Japonia și-a pierdut coroana după ce s-a aflat de relația ei cu un bărbat căsătorit

Rianna a început să atragă atenția în 2023, când a obținut titlul de Miss Teen Beauty, oferit de prestigioasa academie Viz Art. Această realizare i-a deschis uși către noi oportunități, inclusiv titlul de Miss Pageant Essex, care a propulsat-o în finala națională Miss Pageant Queen UK 2024, pe care a câștigat-o recent.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Anunț pentru pensionarele din țară! Casa de Pensii a specificat care sunt perioadele asimilate la vechimea în muncă

„Sunt o persoană foarte ambițioasă. Cred cu tărie că nicio mare realizare nu se obține ușor, dar sunt convinsă că totul este realizabil cu ajutorul lui Dumnezeu”, a spus Rianna potrivit  Anunțul UK.

Rianna a defilat alături de Cătălin Botezatu

Conform Rotalianul, pe lângă activitatea sa în modă, Rianna continuă să fie activă în cadrul comunității românești din Londra.

Debutul său a avut loc la un eveniment caritabil organizat de Magda Coman, unde a defilat alături de figuri celebre din România, precum Cătălin Botezatu.

Citește și: N-o să-ți vină să crezi! Cum arată acum Adina, „păpușa de la Glina”. Viața tinerei a luat o întorsătură neașteptată

Succesul său la Miss Pageant Queen UK 2024 reprezintă o dovadă a perseverenței și a ambiției, deschizându-i drumul nu doar în industria modei, dar și în domeniul educațional și profesional.

Rianna Olariu este un exemplu al modului în care talentul și dedicarea pot transforma visele în realitate.