Motivul pentru care Virginia și Teodora l-au chemat împreună pe Gagea în camera roșie: „Mi-am îndeplinit un vis”. Gestul lor a stârnit numeroase reacții în casă

Autor: Diana Bostan

Gagea a fost chemat în camera roșie de Virginia și Teodora.

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

În ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”, Gagea a avut parte de o surpriză de proporții. Iată ce s-a întâmplat cu acesta în camera roșie!

Virginia și Teodora au decis să-l cheme pe Gagea în camera roșie, oferindu-i o surpriză neașteptată. Cele două fete l-au invitat pe Gagea să ia loc între ele, creând o situație fără precedent în ”Casa iubirii”.

Citește și: Robi a chemat-o pe Virginia în camera roșie! Incredibil cum a reacționat Teodora: „Mi se pare că se joacă...”

Gagea a fost chemat de Teodora și Virginia în camera roșie

Vizibil emoționat, Gagea a profitat din plin de această experiență, fiind una unică în ”Casa iubirii”. Teodora și Virginia au reușit să-l înveselească pe Gagea, iar acesta a apreciat enorm gestul celor două.

Virginia: Bună cameră! Poate te întrebi ce facem aici. Îl căutăm pe Gagea.

Să vină Gagea.

Gagea: Mi-am îndeplinit un vis. Să stau în camera roșie cu două fete și frumoase. Am emoții.

Citește și: Gagea a fost invitat nu de una, ci de două fete în Camera Roșie! Aflați motivul în ediția de miercuri, 9 octombrie, din „Casa iubirii”, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Teodora: Am vrut să-ți facem o surpriză pentru că am văzut că ai început așa ușor, ușor, să iei amploare cu amândouă. Vezi că trebuie să te împarți acum. 

Cum s-a simțit Gagea între cele două fete

Încercând să gestioneze atenția primită, Gagea a recunoscut că se simte „mândru de evoluția sa în 'Casa Iubirii', dar și ușor presat de situație.

El a glumit spunând că se așteaptă să apară și Alexandra pentru a face momentul și mai interesant. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Anunț pentru pensionarele din țară! Casa de Pensii a specificat care sunt perioadele asimilate la vechimea în muncă

Gagea: Sunt mândru de mine, de evoluția mea în ”Casa iubirii”. Dar mă simt și presat puțin așa. Acum să apară și Alexandra pe aici. Nu știu ce se întâmplă acum, dar îmi place atenția voastră. Nu mă așteptam la așa ceva. 

Citește și: Ce relație există între Rebecca și Bogdan! Denisa aruncă bomba despre foștii concurenți de la „Casa Iubirii”: „El o temperează bine”

Teodora și Virginia s-au bucurat de faptul că Gagea se simte bine, însă întregul moment a fost analizat de către fetele din casă, dar și de băieți. Julia, una dintre colege, a observat că Gagea era „în al 15-lea cer”, sugerând că sentimentele sale pentru Virginia sunt tot mai evidente. La rândul său, Bianca a subliniat că și Virginia ar putea dezvolta sentimente puternice pentru Gagea.

Teodora: Noi chiar ne bucurăm că ai o stare mult mai bună.

Julia: Se simte în al 15-lea cer Gagea. Eu cred că el chiar simte ce simte pentru Virginia.

Bianca: Cred că și Virginia se poate îndrăgosti. 

Gagea: Dacă îmi dați și un pupic. Asta e cea mai șmecheră cameră roșie pe care am avut-o.