Florentina Opriș, vacanță de vis pe malul Oceanului Atlantic. Cu cine a fost în destinația de lux prezentatoare emisiunii “Sport, dietă şi-o vedetă”

Autor: Diana Tilă

Florentina Opriș, prezentatoarea emisiunii "Sport, dietă și o vedetă", difuzată la Kanal D, a avut parte de o vacanță de lux într-una dintre cele mai iubite destinații de vacanță.

Prezentatoarea s-a relaxat câteva zile într-un resort de lux, exclusivist, pe insula Fuerteventura, în Insulele Canare.

Citește și: Florentina Opris speriata de Elon Musk in vacanta din Corsica: "Deja era intuneric si zona destul de pustie..."

Florentina Opriș, vacanță de vis pe malul Oceanului Atlantic. Cu cine a fost în destinația de lux prezentatoare emisiunii “Sport, dietă şi-o vedetă”

Florentina Opriș a ales această destinație pentru că își dorea să se bucure de nemărginirea Oceanului Atlantic, dar și pentru a se relaxa în liniște pe nisipul fin, înconjurată  de vegetația luxuriantă. Vedeta Kanal D nu a fost singură în această aventură.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Anunț pentru pensionarele din țară! Casa de Pensii a specificat care sunt perioadele asimilate la vechimea în muncă

"M-am întâlnit acolo cu sora mea, pentru că avem cel puțin o vacanță pe an pe care o petrecem împreună. Ea a venit din Germania și ne-am bucurat de câteva zile împreună. Am închiriat o mașină și am explorat insula dintr-o parte în cealaltă, am găsit fosta capitală Fuerteventura, care este un orășel încântător, cu o biserică grandioasă. Și mâncarea este foarte bună, am consumat foarte mult pește în această vacanţă.

Specifice pentru această zona sunt brânza de capra și aloe vera. Am aplicat aloe vera pe câteva înţepături de țânțari și au trecut imediat! Planta aceasta este extraordinară. Fuerteventura este acea destinație în care simți că natura îți dă acel moment de respiro, de bucurie, și de libertate...", a declarat Florentina Opriș.

Pentru gazda emisiunii "Sport, dietă și o vedetă" starea de bine vine din interiorul nostru, din lucrurile pe care alegem să le facem pentru că ne bucură sufletul și din introspecțiile care ne ajută să învățăm lecțiile cu care vin

toate experiențele bune dar și mai puțin bune din viața noastră.

Citește și: Florentina Opriș și-a sărbătorit ziua de naștere într-un palat de pe Coasta Amalfi

Informațiile despre un stil de viață sănătos, despre importanța conectării la sine, la natură și la oamenii din jurul nostru le puteți afla în fiecare sâmbătă, de la ora 09:45, urmărind emisiunea "Sport, dietă și o vedetă", la Kanal D.