Bianca și Julia, ceartă aprigă în Casa iubirii! Care este mărul discordiei dintre cele două concurente: "Mă scoți din sărite!"

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 09 oct 2024, 17:47

Bianca și Julia, un nou conflict în Casa iubirii! Ce se întâmplă între cele două concurente?

În ediția de miercuri, 9 octombrie, un nou scandal are loc între Bianca și Julia. Cele două concurente din Casa iubirii ajung să își spună replici acide, după ce Julia mărturisește că Patrick s-a schimbat de când este într-o cunoaștere. Iată ce au scos la iveală tinerele.

Citește și: Motivul pentru care Virginia și Teodora l-au chemat împreună pe Gagea în camera roșie: „Mi-am îndeplinit un vis”. Gestul lor a stârnit numeroase reacții în casă

Bianca și Julia, ceartă aprigă în Casa iubirii!

Miercuri, 9 octombrie, telespectatorii Kanal D au parte de o ediție presărată cu multe momente tensionate și pline de suspans, deoarece izbucnesc noi conflicte între concurenți, iar aceștia spun tot ce au pe suflet.

Certurile dintre concurenți sunt la ordinea zilei, motiv pentru care nu mai reprezintă o surpriză pentru telespectatorii emisiunii Casa iubirii. Astăzi, Bianca și Julia au creat o atmosfera tensionată, după ce au început să-și spună cuvinte dure.

Relația dintre Bianca și Julia este extrem de fragilă, iar cele două răbufnesc de fiecare dată când se simt atacate. În ediția de miercuri, Julia declară că Patrick s-a schimbat din momentul în care a început să fie într-o cunoaștere cu Bianca și că nici măcar nu le mai salută pe fetele din Casa iubirii. Astfel, lucrurile iau o întorsătură neașteptată, iar Bianca și Julia își spun cuvinte grele și se  atacă.

Citește și: Robi a chemat-o pe Virginia în camera roșie! Incredibil cum a reacționat Teodora: „Mi se pare că se joacă...”

Bianca: "De ce spui că nu te mai salută?"

Julia: "Patrick, nu mai mă băga în seamă, pentru că se creează discuții!"

Bianca: "Da, Julia, pe tine eram geloasă, să fim serioși! Voi doi sunteți prieteni, nu a fost nimic între voi."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Anunț pentru pensionarele din țară! Casa de Pensii a specificat care sunt perioadele asimilate la vechimea în muncă

Julia: "Vezi că e a doua oară când spui asta, că "pe tine eram geloasă", e foarte urât, ești femeie. Știu foarte bine în ce tentă o dai, așa că nu e cazul."

Bianca: "Calmează-te cu atitudinea asta! Mi se pare că la tine nu s-ar da Patrick niciodată, pentru că ați plecat pe prietenie. Ce e greșit în asta? Nu am voie să vorbesc? Din punctul meu de vedere, voi sunteți prieteni și atât!"

Julia: "Vorbești mult și prost!"

Bianca: "Nu mă deranjează părerea ta, sincer!"

Bianca este de părere că Julia este răutăcioasă cu ea și că are un comportament neadecvat. Tânăra mărturisește că nu o vede cu ochi buni pe Julia și că nu tolerează atitudinea acesteia.

Bianca: "Ai o tentă de răutate în tine!"

Julia: "Scutește-mă!"

Bianca: "Astea sunt cuvinte să le folosești cu mine? Te scutește toată lumea. Mă scoți din sărite!"

Pentru a vedea ce cuvinte dure și-au mai spus cele două concurente, urmăriți materialul video de mai jos!