El este Cătălin, șoferul de ridesharing ucis cu 22 de lovituri de cuțit, în Snagov. Bărbatul în vârstă de 31 de ani era tatăl a doi copii

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 10 oct 2024, 08:40

Cătălin a fost ucis cu 22 de lovituri de cuțit.

Sursa: Facebook

Un incident cutremurător a avut loc în județul Prahova, unde un șofer de ridesharing în vârstă de 31 de ani, a fost ucis brutal cu 22 de lovituri de cuțit de către un client.

Cătălin era tatăl a doi băieți și soț devotat, fiind căsătorit de patru ani. Tragedia s-a produs în urma unui conflict care a izbucnit pe neașteptate între șoferul de ridesharing și agresor, un bărbat de 21 de ani, în timpul unei curse către localitatea Bărcănești.

Citește și: Claudiu, profesorul din Vâlcea dispărut în urmă cu 4 ani, a fost declarat mort. Fosta soție și fiul cel mare rămân principalii suspecți

Bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost ucis cu 22 de lovituri de cuțit

Potrivit observatornews.ro, presupusul agresor solicitase cursa pentru a ajunge la concubina sa. Pe drum, cei doi au ajuns pe o stradă din Snagov, unde tensiunile au escaladat rapid. În urma altercației, ambii bărbați au coborât din mașină, moment în care agresorul l-a atacat pe Cătălin cu un cuțit, aplicându-i 22 de lovituri fatale.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost apoi ascuns într-o pădure din apropiere, într-o tentativă disperată de a ascunde crima.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Anunț pentru pensionarele din țară! Casa de Pensii a specificat care sunt perioadele asimilate la vechimea în muncă

Citește și: Cine este tânăra ucisă de un vecin în propria locuință din Bacău. Frații mai mici au sărit să o salveze: „S-a luptat cu el, a încercat să-l împingă “

Agresorul, care nu deținea permis de conducere, a furat mașina lui Cătălin și a condus-o până în localitatea Bătești, din comuna Brazi, unde a incendiat vehiculul. Focul a atras atenția unui localnic care a alertat autoritățile.

După stingerea incendiului, polițiștii au descoperit indicii clare ce conduceau la ipoteza unei crime violente.

Principalul suspect în cazul crimei din Snagov a fost reținut

Investigațiile au scos la iveală detalii tulburătoare, confirmând că victima a suferit o moarte violentă, fiind atacată cu o cruzime extremă. Conform concluziilor anchetei, bărbatul a fost înjunghiat de 22 de ori.

Citește și: Ce ar fi făcut românul împușcat în cap de polițiștii de frontieră din Bulgaria! Întreaga scenă s-a petrecut sub ochii fiului său

În urma investigațiilor, polițiștii prahoveni l-au identificat și reținut pe suspectul de 21 de ani. Potrivit sursei menționate anterior, acesta este acum cercetat de procurori pentru omor și alte fapte conexe. 

Investigațiile sunt în desfășurare sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu ajutorul echipelor de polițiști specializați din Serviciile de Investigații Criminale din județele Prahova și Ilfov.