Tragedie în lumea fotbalului mondial! Un cunoscut internațional a fost găsit mort în piscina casei sale

Autor: Diana Bostan

Fotbalistul George Baldock a fost găsit fără viață în locuința sa.

Sursa: Instagram: George Baldock

George Baldock, un fotbalist grec în vârstă de 31 de ani, a fost descoperit fără viață în piscina locuinței sale. Iată care sunt primele ipoteze!

Moartea neașteptată a fotbalistului George Baldock, în vârstă de 31 de ani, a zguduit Grecia, după ce jucătorul echipei Panathinaikos a fost găsit fără viață în piscina locuinței sale din Atena, miercuri seară.

Citește și: Un culturist a murit după ce a stat 15 ore inconștient în dușul de la sala de fitness. Mama sportivului este răpusă de durere: „Lumina care strălucea puternic m-a părăsit”

Fotbalistul George Baldock s-a stins din viață la 31 de ani

Potrivit digisport.ro, fotbalistul, cunoscut pentru performanțele sale la nivel internațional, nu avea antecedente medicale grave, ceea ce face decesul său cu atât mai surprinzător.

Primele ipoteze ale anchetei sugerează că George Baldock ar fi suferit fie un atac de cord, fie un edem pulmonar, dar nu se exclude posibilitatea ca ambele afecțiuni să se fi produs consecutiv.

Citește și: El este Alberto, tânărul fotbalist de 27 de ani care a murit într-un cumplit accident de motociletă. Sportivul era jucător în Liga a 5-a

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste bună pentru mamele din România! Cu cât se modifică alocațiile de la 1 ianuarie 2025

Autoritățile care au deschis investigația au ajuns la fața locului la câteva ore după deces, dar nu au identificat semne de violență sau răni pe corpul sportivului, eliminând momentan varianta unei crime.

Polițiștii analizează imaginile de pe camerele de supraveghere

Cu toate acestea, ancheta rămâne deschisă, iar poliția analizează înregistrările camerelor de supraveghere din zona locuinței, suspectând că o persoană necunoscută ar fi vizitat casa fotbalistului înainte de moartea acestuia, notează sursa menționată anterior.

Citește și: Gest emoționant înaintea primului meci fără Sorin Nazîru! Coechipierii au aprins lumânări la poarta unde obișnuia să apere

De asemenea, o sticlă de vodcă pe jumătate goală a fost găsită lângă piscină, dar nu este clar dacă aceasta a fost consumată de Baldock sau de altcineva.

Conform publicației Gazzetta, soția fotbalistului a încercat în repetate rânduri să-l contacteze telefonic, iar, când nu a primit niciun răspuns, a apelat la proprietarul vilei.

Acesta a fost cel care, ajungând la fața locului, a descoperit corpul și a sunat imediat la poliție. Din păcate, intervenția rapidă a autorităților, care au ajuns în doar nouă minute, nu a mai putut schimba deznodământul tragic.