Kiprianos, 23 de ani, născut în Tripoli, Grecia, locuieste in Bistrița-Năsăud si este antrenor de fitness.

Cariera sa ca antrenor personal a început acum patru ani în Cluj-Napoca. În vara anului 2024, a lucrat la un resort din Halkidiki, Grecia, ca antrenor de fitness, dar a renunțat la contract pentru a participa la emisiunea Casa Iubirii. Înainte, a urmat liceul în Grecia, dar apoi a venit în România pentru a studia la Facultatea de Sport din Cluj. Totuși, a renunțat la facultate pentru a se concentra pe cariera de antrenor.

Kiprianos provine dintr-o familie românească emigrată în Grecia. Mama lui este din Cluj și lucrează ca bucătăreasă într-un restaurant din Grecia, iar tatăl său, originar din Bistrița-Năsăud, conduce o firmă de construcții, specializată în șeminee.

Despre participarea în emisiune, Kiprianos spune că iubește formatul și că a urmărit de la început acest sezon. Se declară interesat de o concurentă, Teodora, și se consideră o combinație între Robert și Patrick, fiind un fan al emisiunii. Se descrie ca fiind matur, respectuos, iubitor și ambițios, având scopuri bine definite și luptând pentru a le atinge.

Femeia ideală pentru el ar trebui să fie dulce, activă, sportivă, să fie credincioasă și afectuoasă și să se îngrijească de aspectul ei. Nu suportă posesivitatea, limbajul vulgar sau agresivitatea.

Kiprianos este pregătit pentru o nouă provocare și caută o relație serioasă, iar emisiunea Casa Iubirii poate fi locul unde își va întâlni sufletul pereche.