Pepe, chemat de urgență la tribunal de fosta soție. Motivul pentru care Raluca Pastramă vrea custodie comună la aproape patru ani de la divorț

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 11 oct 2024, 11:08

Teo Trandafir și Ilinca Vandici au discutat despre scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă.

Sursa: Kanal D

Scandalul dintre Pepe și fosta sa soție, Raluca Pastramă, pare să fie departe de a se încheia, la trei ani de la divorțul lor.

În cadrul emisiunii ”Follow Us”, moderatoarele Teo Trandafir și Ilinca Vandici au discutat despre conflictul dintre Pepe și Raluca Pastramă, cei doi ajungând din nou în fața tribunalului. Raluca își dorește acum să își recâștige fetițele, Maria și Rosa, însă Pepe nu este de acord cu această schimbare.

Citește și: Pepe o acuză pe fosta soție că l-ar fi înșelat cât timp erau împreună: „Venea la noi acasă..eu l-am văzut pe camere”

Artistul Pepe a fost chemat în instanță de fosta soție

Teo Trandafir a explicat că, după despărțire, fetițele au rămas în grija lui Pepe și că acum Raluca vrea să implementeze un program de custodie alternativă, în care să le aibă o săptămână la ea și o săptămână la el.

Cu toate acestea, artistul nu pare să fie de acord, argumentând că și-a asumat complet responsabilitatea pentru creșterea și îngrijirea fetelor în această perioadă.

Citește și: Când fac nuntă Pepe și Yasmine Ody. Au stabilit data pentru această vară, vor avea peste 300 de invitați

Teo Trandafir: Uite ce am înțeles eu. Fetițele au rămas la Pepe, de vreo trei ani de când s-au despărțit. Iar acum, Raluca vrea un program de o săptămână cu o săptămână. Pepe spune că: ”Stai așa.

Eu am prestat program, m-am ocupat de fete, fetele au stat la mine”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Se măresc iar pensiile, odată cu luna noiembrie! Cine va beneficia de această majorare?

Artistul susține că fosta soție nu s-a implicat mai deloc în creșterea fetițelor după divorț

Pe de altă parte, Ilinca Vandici a menționat că Pepe a susținut în public faptul că Raluca nu și-ar fi manifestat interesul de a-și vedea fetele și că ușa casei a fost mereu deschisă pentru ea. De asemenea, a făcut referire la pensia alimentară, afirmând că Raluca nu ar fi contribuit financiar la creșterea acestora.

Ilinca Vandici: Nu, Pepe nu a spus așa. Pepe a spus că Raluca nu a dat niciun semn că ar vrea să vină să vadă fetele vreodată, că ușa ar fi fost deschisă, dar ea nu ar fi venit. Apropo de pensia alimentară, nu ar fi plătit deloc către ele.

Citește și: Raluca Pastramă, despre divorțul de Ibrahim Ibru! De ce a luat fosta soție a lui Pepe această decizie

Discuția dintre cele două moderatoare a ridicat întrebări cu privire la adevărul din spatele acestei situații complicate. Teo a sugerat că, în general, instinctul matern este puternic și că o mamă nu și-ar putea lăsa copiii fără a le purta de grijă, ceea ce face ca situația să fie și mai dificil de interpretat. Ilinca a adăugat că Pepe a rămas discret de-a lungul acestui conflict și că, deși a fost chemat de urgență la tribunal, el nu a dorit să denigreze pe nimeni.

Deși ambele părți par să aibă versiuni diferite asupra evenimentelor, adevărul pare să fie undeva la mijloc.

Ilinca Vandici: Pepe e mega discret, nu a denigrat pe nimeni și acum ne-am trezit cu declarația. Dar el a făcut asta pentru că a fost chemat de urgență la tribunal. Ideea asta era, să se judece în lipsă, ca el să nu vină cu martori, cu declarații. Dar nu știm, adevărul e undeva la mijloc. Nu am putut să-i contactăm.