Lucian Mîndruță, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 11 oct 2024, 12:21

Duminica aceasta, la ora 23:00, la Kanal D, jurnalistul Lucian Mîndruță va fi invitatul special al emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai.

O prezență constantă în spațiul public, de peste 30 de ani, Lucian Mîndruță, și-a început cariera în televiziune în 1992, câștigând rapid notorietate ca prezentator de știri. De-a lungul anilor, el a devenit o figură cunoscută nu doar pentru activitatea sa jurnalistică, ci și ca profesor de jurnalism, trainer de comunicare și realizator de emisiuni radio. În plus, este inițiatorul proiectului "Cu bicicleta la mare", prin care promovează mișcarea și un stil de viață activ.

Citește și: Leonard Doroftei, despre Titi Prosop: „A fost dezamăgirea vieții mele” Campionul explică de ce a renunțat la conducerea Federației Române de box

Lucian Mîndruță, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Pe parcursul interviului, Lucian Mîndruță va oferi răspunsuri memorabile la întrebări incisive, abordând subiecte sensibile.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Se măresc iar pensiile, odată cu luna noiembrie! Cine va beneficia de această majorare?

“Sunteți un jurnalist bun?”, “V-ati înjurat vreodată șeful?”, “Cât timp ați trăit din fotografiile făcute la înmormântări?”, “Cum v-ati convins soția să ierte o <infidelitate publica>?” “Cât v-a costat gura dvs. mare ?”, sunt doar cateva dintre intrebarile adresate invitatului.

Citește și: Ce relație au avut, de fapt, Leonard Doroftei și Fane Spoitoru: „Pentru mine a fost o pierdere” Ce a făcut sportivul atunci când „regele lumii interlope din București” a fost acuzat de tentativă de omor

Interviul promite să fie unul revelator, Lucian Mîndruță fiind cunoscut pentru sinceritatea sa dezarmantă și stilul nonconformist. Acesta va dezvălui detalii despre momentele importante din viața sa profesională și personală. Vă invităm să urmăriți un dialog captivant, marcat de răspunsuri curajoase și uneori incomode, la “40 de intrebari cu Denise Rifai”, în aceasta duminică, la 23:00, la Kanal D.