El este Ion, polițistul decedat într-un tragic accident rutier la Ungheni. Pasiunea pentru mașini i-a adus sfârșitul tânărului în vârstă de doar 21 de ani

Autor: Diana Bostan

Ion Vignan este polițistul decedat la Ungheni.

Sursa: Facebook: Ion Vignan

Un tânăr polițist în vârstă de 21 de ani din Republica Moldova și-a pierdut viața într-un accident tragic petrecut în Ungheni.

Ion Vignan, în vârstă de doar 21 de ani, era subofițer superior de sector la Sectorul de Poliție nr. 4 din Cornești și a murit pe loc după ce autoturismul său a derapat și s-a izbit de o zonă împădurită.

Citește și: El este Marius, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Buzău care a fost găsit fără viață în propria locuință. Bărbatul în vârstă de 39 de ani a lăsat în urmă o soție îndurerată și două fetițe

Polițistul în vârstă de 21 de ani și-a pierdut viața într-un tragic accident

Potrivit unimedia.info, incidentul a avut loc pe drumul dintre localitățile Alexeevca și Pîrlița, iar medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Citește și: „Ai lăsat în urma ta multă durere!”. Povestea tragică a tânărului care și-a pierdut viața la scurt timp după ce a împlinit 20 de ani. Alex a intrat cu mașina într-un copac pe DN 67

Colegii săi din Poliția Ungheni au transmis un mesaj de profund regret, descriindu-l pe Ion drept un profesionist dedicat, disciplinat și modest.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Se măresc iar pensiile, odată cu luna noiembrie! Cine va beneficia de această majorare?

”Inspectoratul de poliție Ungheni, anunță cu profund regret pierderea colegului nostru – Ion Vignan, subofițer superior de sector al Sectorului de poliție nr.4 (Corneşti), care a decedat în urma unui tragic accident rutier, la doar 21 de ani.

Colegul nostru a activat în Poliție din anul 2023, fiind un angajat modest, disciplinat și un bun profesionist. Transmitem sincere condoleanțe și multă putere familiei, rudelor, prietenilor, colegilor și persoanelor apropiate.

Drum lin, Ion !”, au transmis cei de la Poliția din Ungheni, pe  Facebook.

Tânărul era pasionat de mașini

Ion Vignan, care activa în poliție din 2023, era cunoscut pentru pasiunea sa pentru mașini, aceasta fiind reflectată și pe contul său de social media, unde împărtășea fotografii cu vehiculul său.

Citește și: Cine este polițistul din Gorj care a murit în timp ce încerca să taie iarba din curte. Radu era tatăl a doi copii și un agent respectat în colectivul său

Din păcate, chiar acest autoturism i-a adus sfârșitul prematur, într-un accident care a cutremurat întreaga comunitate din Ungheni. Familia și apropiații se pregătesc acum de înmormântare.

Polițiștii moldoveni continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei, investigând dacă o defecțiune tehnică a mașinii sau alte cauze au contribuit la accident.