Larisa Groza a născut! Fosta concurentă a emisiunii “Casa iubirii” a adus pe lume un băiețel: „Seamănă foarte tare cu ea”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 11 oct 2024, 15:54

Larisa Groza a născut un băiețel.

Sursa: Instagram: Larisa Groza

Larisa Groza, fosta concurentă a emisiunii „Casa iubirii”, a devenit mămică! Tânăra ar fi adus pe lume un băiețel.

Vestea cum că Larisa Groza a adus pe lume un băiețel a fost dată de un alt fost concurent de-al emisiunii, Sebastian, în timpul unui live.

Citește și: Larisa Groza, anunț surprinzător despre tatăl copilului său: „Toată lumea m-a întrebat dacă ne-am despărțit”

Larisa Groza a născut

În timp ce Rebecca și Roberta erau live pe TikTok, Sebastian, iubitul Robertei, a făcut marele anunț.

Acesta a dezvăluit că Larisa a născut un băiețel, ba chiar a văzut și primele fotografii cu micuțul.

Citește și: Felicitări! Larisa Groza, fosta concurentă de la Casa iubirii, a anunțat sexul copilului

„Da, a născut. E băiețel. Seamănă foarte tare cu ea din ce am înțeles. Am văzut poze cum îl ținea la piept”, a declarat Sebastian, vizibil emoționat, în timpul transmisiunii.

Deși Larisa nu a oferit încă detalii oficiale pe conturile ei, fanii fostei concurente sunt încântați de veste și îi transmit numeroase felicitări.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Se măresc iar pensiile, odată cu luna noiembrie! Cine va beneficia de această majorare?

Roberta l-a întrebat pe Sebastian dacă micuțul are ochi albaștri, însă acesta a dezvăluit faptul că în fotografii bebelușul stătea la pieptul Larisei, fără a i se vedea culoarea ochilor.

Larisa a făcut mai multe dezvăluiri despre relația pe care o are cu tatăl micuțului

În urmă cu aproximativ două luni, Larisa Groza a clarificat zvonurile legate de relația cu iubitul ei, după ce fanii au început să se întrebe dacă cei doi s-au despărțit.

Citește și: Larisa s-a afișat din nou cu burtica de gravidă! Fosta concurentă de la „Casa iubirii” va naște în scurt timp

Într-un videoclip postat pe TikTok, fosta concurentă de la "Casa iubirii" a explicat că nu este vorba de o separare, ci doar de lipsa de timp pentru postări.

„Toată lumea m-a întrebat în ultima perioadă dacă eu și Alex ne-am despărțit, pentru că  nu prea ați mai văzut postări cu noi doi împreună, story-uri şi aşa mai departe.

Ei bine, nu ne-am despărțit. Suntem foarte bine, foarte fericiți împreună, însă nu prea mai avem timp. După cum deja știți, avem foarte multe activități ce ne împiedică să postăm prea mult", a spus Larisa, într-un video postat pe TikTok.

@larissagroza #tiktok #instagram #love #viral #like #memes #follow #explorepage #trending #instagood #explore #music #likeforlikes #followforfollowback #funny #meme #fyp #youtube #tiktokindonesia #fashion #photography #k #tiktokdance #likes #bhfyp #tiktokindia #video #art #cute #india ♬ sunet original- L A R I S A  G R O Z A