Rebecca, primele declarații despre copii. Ce spune fosta concurentă de la Casa iubirii despre un nou iubit

Autor: Diana Tilă
video Foto(4)

Rebecca a făcut dezvăluiri incendiare despre viața ei personală, dar și despre concurenții din Casa iubirii.

Rebecca a fost una dintre cele mai controversate concurente din Casa iubirii. De-a lungul emisiunii, tânăra s-a făcut plăcută publicului, iar acum are o comunitate mare pe Instagram. După descalificare ei din emisiune, tânăra a devenit foarte activă pe rețelele sociale, unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. 

Citește și: Ce relație există între Rebecca și Bogdan! Denisa aruncă bomba despre foștii concurenți de la „Casa Iubirii”: „El o temperează bine”

Rebecca, primele declarații despre copii

Recent, Rebecca a organizat pe contul ei de Instagram o sesiune Q&A și le-a răspuns fanilor la întrebări. Tânăra a vorbit despre copii, iubit,  Antoni, descalificarea ei din emisiune și despre cuplul Bianca-Patrick din Casa iubirii. Bruneta a făcut dezvăluiri neașteptate.

Pe pagina sa de Instagram, Rebecca a fost întrebată de un fan dacă își dorește copii. Fosta concurentă de la Casa iubirii a dezvăluit că vrea să aibă doi copii, un băiat și o fată, dar ar prefera ca băiețelul să vină prima dată pe lume.

Tot despre acest subiect, un alt fan a mărturisit că este sigur că bruneta va avea copii frumoși. Astfel, tânăra a publicat și o fotografie de colecție cu ea, din perioada copilăriei.

Ce spune Rebecca despre Antoni

În cadrul emisiunii Casa iubirii, Rebecca a fost într-o cunoaștere cu Antoni. Tânără a declarat de mai multe ori că este îndrăgostită de Antoni, însă interacțiunea dintre ei s-a terminat, după ce concurentul a aflat că bruneta a vorbit cu fostul ei iubit.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Se măresc iar pensiile, odată cu luna noiembrie! Cine va beneficia de această majorare?

În sesiunea de întrebări și răspunsuri, un fan a întrebat-o pe Rebecca dacă îl mai iubește pe Antoni. Tânăra i-a luat pe toți prin surprindere și a dezvăluit care au fost sentimentele ei pentru bărbat.

Aceasta a declarat că nu l-a iubit niciodată pe Antoni.

Mai mult, aceasta a fost întrebată de ce nu își face un nou iubit. Rebecca și-a asigurat urmăritorul că o să își facă un iubit atunci când va fi momentul.

Rebecca, despre descalificarea din Casa iubirii 

 Rebecca a fost descalificata în urma unor tensiuni iscate în Casa iubirii.

Tânăra a părăsit emisiunea în lacrimi, dar acum consideră că a fost cel mai bine că a plecat din competiție.

"Eram puțin confuză, dar acum sunt mult mai bine și mă simt liniștită. A fost cel mai bine așa.", a mărturisit Rebecca.

Chiar dacă nu mai este în Casa iubirii, tânăra încă îi susține pe foștii ei colegi. Rebecca speră ca sezonul 3 al emisiunii să fie câștigat de Bianca și Patrick.

Citește și: Bogdan de la „Casa iubirii”, declarație neașteptată despre Rebecca! „Mă îndrăgostesc..”. Se întâmplă la scurt timp după descalificarea concurentei