Teodora și Robi discuții aprinse de când și-a făcut apariția Kiprianos în emisiune: Teodora „Eu îl am pe omul ăsta pe Instagram și îi dădeam inimioare”

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 13 oct 2024, 20:51

Teodora și Robi discuții aprinse de când și-a făcut apariția Kiprianos în emisiune:

Sursa: sursă Kanal D

Robi dezamăgit de Teodora pentru faptul că i-a făcut complimente lui Kiprianos. Este acesta sau nu o amenințare pentru relația celor doi?  

Teodora și Robi au început să își reproșeze unul altuia faptul că fiecare a făcut complimente, în trecut, unei alte persoane din „Casa iubirii”, iar faptul că Teodora a spus că apreciază modul în care arată Kiprianos, a aprins scânteie între cei doi. Ce a avut de spus Robi la adresa Teodorei.

Robi supărat pe Teodora după ce aceasta i-a făcut complimente lui Kiprianos

Nici nu a intrat bine în casă, că noul concurent, Kiprianos, a început să atragă reacții atât pozitive cât și negative la adresa sa.

Teodora a precizat zilele trecute că noul concurent arată bine, iar acest lucru i-a atras mânia lui Robi, declarând că este dezamăgit de ea.

În cadrul ediției de duminică, Spiritele s-au încins din nou între Teodora și Robi în momentul în care acesta i-a reproșat concurentei faptul că i-a făcut complimente lui Kiprianos, iar Teodora s-a supărat și i-a amintit acestuia de momentul în care el i-a făcut complimente lui Criss.

Kiprianos a vrut să puncteze faptul că el nu își dorește să fie un motiv de ceartă între cei doi. Andreea Mantea l-a întrebat dacă crede că reprezintă o amenințare pentru relația dintre Teodora și Robie, iar Kiprianos a răspuns că „Nu știu dacă vreau eu să reprezint o amenințare.”. Întrebat dacă acesta ar fi vrut să fie o amenințare, el a răspuns că probabil.

Robie s-a aprins și a ținut să precizeze „Probabil pentru că a văzut-o pe Teodora interesată. Dacă Teodora era categorică din prima, vă dați seama că nu...”

Citește și: Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Robi a încălcat regulamentul emisiunii! „Am greșit, doamna Andreea!” Aflați ce pedeapsă va primi concurentul în Gala de duminică, 13 octombrie, de la 16:00 și 19:00

Totuși, Andreea a vrut să știe și părerea lui Kiprianos și l-a întrebat care ar fi fost atuurile sale pentru a o cuceri pe Teodora „Faptul că am primit complimente și astea au fost unele foarte bune. Bine, astea pot să fie și la modul amical, cred.”

Robi a rugat-o pe Teodora să învețe să știe ce va trebui să spună de acum pe mai departe, iar aceasta i-a replicat că „Dar cum era să spun din moment ce eu îl am pe omul ăsta

pe Instagram și îi dădeam inimioare, eu să spun că este un băiat urât?”

Robi „Nu trebuia să spui că este un băiat urât sau frumos. Eu nu spun ce trebuia să spui Teo. Tu trebuie să ști, după, pe mai departe dacă vrei ca omul de lângă tine să se simtă bine, dacă tu ai calitatea asta și poți să  faci treaba asta, să faci omul de lângă tine să se simtă bine, trebuie să...aaa

înseamnă că nu vrei.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Anunț pentru elevele din toată țara! Când vor fi livrați banii pe carduri?

Teodora îi reproșează lui Robi complimentele pe care acesta i le-a făcut lui Criss

Discuția dintre cei doi a luat amploare în momentul în care Teodora s-a aprins și i-a reproșat lui Robie faptul că acesta i-a făcut complimente lui Criss atunci când a intrat în casă. Acesta i-a zis că motivul pentru care el îi făcea complimente lui Criss era ca el să vadă reacția Teodorei și dacă pe aceasta o interesează sau nu persoana lui.

„Doamna Andreea, eu personal pot să îmi dau seama dacă o fată este atrasă de mine, cel puțin fizic, sau nu. Ea acolo există o mică șansă. Deci, pornim cu chestia asta.”, a continuat Kiprianos, iar moderatorul emisiunii l-a întrebat pe Robi dacă își simte sau nu cunoașterea amenințată.

Citește și: Mihaela Homa, câștigătoarea celui de-al doilea sezon Casa iubirii, apariție de senzație în platoul emisiunii! Ce dezvăluiri uluitoare a făcut concurentelor! Care este marele ei regret

Robi s-a amuzat de întrebarea acesteia și a răspuns într-un mod ironic „Doamne, Doamne dă-mi putere! Nu se poate așa ceva. Băi omule, deci nu cred. Mă simt incredibil. Deci, să vină un bărbat, doamna Andreea și să-mi zică că are șanse la femeia mea, Doamne că înnebunesc nu mai pot. Dar cum se poate așa ceva, să vină un concurent nou să-mi zică că simte la femeia mea că poate să o ia?..Și când eu mă simt atât de bine în preajma ei și ea la fel și confirmă niște lucruri. Să vină un băiat să zică „Simt că mă place.””

Kiprianos „Păi a recunoscut și ea.”

Robi „Pe mine treaba asta m-a deranjat la Teo și ea nu înțelege. Efectiv nu poate să înțeleagă. Nu poate să înțeleagă chestiile astea pe care unele fete de aici le au. Adică, îi dau bărbatului de lângă ele siguranță. Teo nu știe să facă treaba asta.” Teodora a vrut să își spună și ea punctul de vedere „Dacă eu aș fi avut relație aici în casă, vă asigur cu mâna pe inimă că nu ar fi existat nici măcar...putea să fie și un băiat cu care pate aș fi schimbat și mai multe mesaje decât am avut cu Kiprianos. Nu există alt bărbat.”.

La final, Teodora a recunoscut că vorbele lui Robi o rănesc, deși îi înțelege supărările.

Totuși, rămâne de văzut cum vor reuși cei doi să gestioneze lucrurile din relație pe mai departe și dacă lucrurile se vor așeza așa cum ei își doresc.