Omer se luptă să o recâștige pe Susen. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de luni, 14 octombrie începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Omer se luptă să o recâștige pe Susen.

Sursa: sursă Kanal D

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Totul pentru familia mea” va fi difuzat luni și marți pe Kanal D, de la ora 20:00. Iată ce puteți vedea în episodul de azi:

Ce se întâmplă în episodul de azi în “Totul pentru familia mea”?

Aybike și Yasmin răsuflă ușurate când cadavrul găsit în pădure nu este al lui Gokhan. Toată lumea încă crede că Gokhan a fugit în străinătate.

După aceea, Akif și Șevval vor să arunce cadavrul în mare, dar sunt descoperiți de Yasmin, Aybike și Tolga care au fost la picnic în pădure și s-au rătăcit, ajungând chiar în locul unde ei l-au îngropat.

Ayten și Cansu au plecat din casa lui Orhan și aleg să se mute într-un loc menit să-l facă gelos pe acesta.

Nebahat, care află că este însărcinată, se întreabă dacă să îi spună lui Akif sau nu. 

Omer este șocat de despărțirea de Susen și nu are de gând să renunțe ușor la ea.

Citește și: Halit Özgür Sarı din "Inima rebela", serialul difuzat la Kanal D, și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod surprinzător!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce categorie de femei se vor bucura de un al 13-lea venit? Unele vor beneficia și de prime de Crăciun!

Mai jos poți urmări promo pentru primul episod al serialului “Totul pentru familia mea”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „ Totul pentru familia mea ”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși.

Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Citește și: Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”, transformare uluitoare de-a lungul celor trei decenii de carieră! Iată cum arăta celebra actriță când a debutat pe platourile de filmare

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit luni, 14 octombrie 2024, începând cu ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.