Lucian Mîndruță, despre momentul în care a fost răpit! Cum a fost găsit acesta, chiar de mama lui: „Am mulțumit sorții..”

Autor: Laura Macovei

Episodul a făcut mare vâlvă în sat, iar vecinii l-au poreclit atunci pe Lucian Mîndruță „furatul”

Sursa: Kanal D

Lucian Mîndruță a vorbit în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre copilărie, divorțul părinților, dar și despre momentul în care tatăl său l-a răpit.

De cea mai mare boacănă din copilăria lui Lucian Mîndruță se face vinovat chiar tatăl său. După divorțul părinților, în timp ce era la țară la bunici, tatăl a venit la poartă și, profitând de siesta bătrânilor, l-a pus pe motocicletă și l-a adus la București. Atunci când s-au trezit, bunicii au intrat în panică și au sunat poliția, anunțând că a fost răpit.

Citește și: Ce spune Lucian Mîndruță despre Andreea Esca: „Nu aveam nicio șansă” Adevărul despre competiția dintre cei doi prezentatori TV

A vrut Lucian Mîndruță să rămână cu tatăl său, după ce l-a răpit?

Episodul a făcut mare vâlvă în sat, iar vecinii l-au poreclit atunci pe Lucian Mîndruță „furatul”. În cele din urmă, mama sa l-a recuperat, iar tatăl a scăpat fără un proces penal.

Deși episodul nu a fost bine primit de familia lui Lucian, copilul de atunci își dorea să petreacă mai mult timp cu tatăl său, considerându-l un om „cool” și „lipsit de griji”.

Cu toate acestea, Lucian Mîndruță spune că e recunoscător pentru faptul că a fost crescut în cele din urmă de mama sa, deoarece a învățat de la dânsa cele mai importante valori ale vieții.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce categorie de femei va beneficia de un al 13-lea venit? Unele vor beneficia și de prime de Crăciun!

„Eu nu-mi aduc aminte scena, pentru că aveam în jur de 5 ani. Nu-mi aduc aminte momentul răpirii. Știu doar din poveștile celor din jurul meu. Au fost momente, da, în care mi-aș fi dorit să petrec mai mult timp cu tata, ca orice băiat.

Tata era mai interesant, lucra într-un studio de înregistrări. Când mă duceam la el la serviciu erau o mulțime de butoane, muzică pop interesantă.

Mama, pentru că muncea 8 ore și încă jumătate din normă ca să putem trăi cât de cât decent, era foarte obosită, tristă și îngândurată când venea seara acasă. În ultimii ani avea și o boală de inimă și eu trebuia să mai alerg câteodată după medicamentele ei, pentru că nu prea se găseau.

Cumva, evident, tata îmi părea tipul lipsit de griji, mai de gașcă așa.

Însă am realizat la 18 ani că n-ar fi fost o idee bună și am mulțumit sorții că nu m-a crescut el, pentru că mama, până la urmă, a ales valorile corecte și anume, când ai nevoie de bani în plus, îți mai iei un job separat,” a spus Lucian Mîndruță în emisiune.