Ce pedeapsă a primit Robi după ce a încălcat regulamentul emisiunii: „Aș vrea să fac altă pedeapsă în schimbul acesteia”. Concurenții s-au amuzat copios pe seama lui

Autor: Diana Bostan

Robi a fost nevoit să transcrie regulamentul emisiunii.

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

Robi a fost pedepsit în ediția de azi, 14 octombrie, după ce ar fi încercat să ia legătura cu Teodora, încălcând astfel regulamentul show-ului.

Astfel că, Robi a fost trimis în camera roșie, unde a fost nevoit să transcrie regulamentul emisiunii până când îl va învăța. 

Citește și: Ce mărturisire îi face Teodora lui Kiprianos, între patru ochi? Declarațiile la care nimeni nu se aștepta: „Sunt nesigură”

Robi și-a ispășit pedeapsa în ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”

Deși a încercat să transforme situația într-un moment amuzant, cerând ironic să facă „casting” pentru o concurentă nouă, colegii l-au sfătuit să se concentreze asupra sarcinii.

În timpul pedepsei, Robi a început să comenteze regulile pe care trebuia să le scrie, menționând că unele dintre ele erau destinate altor concurenți, făcând aluzii la Gagea și Antoni pentru stricarea obiectelor din casă.

Citește și: Kiprianos, noul concurent din Casa iubirii, accident cumplit la finalul Galei! Aflați ce a pățit tânărul, dar și cum își va ispăși Robi pedeapsa primită, luni, 14 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Robi: Trebuie să vină vreo concurentă nouă, să-i fac casting? Eu nu înțeleg de ce sunt atâtea caiete.

Virginia: Robi, pe caiet trebuie să transcrii regulamentul.

Patrick: Robi, câte ai încălcat de acolo?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce categorie de femei va beneficia de un al 13-lea venit? Unele vor beneficia și de prime de Crăciun!

Robi: Mai trebuiau puse. Asta cu mâzgălitul pereților e pentru Gagea și Antoni. Să nu deteriorezi obiectele din casă. Să meargă dezbrăcat prin casă în timpul filmărilor. Sub nicio formă să recurgă la violență. Să mute mobilierul, obiectele.

Robert nu și-a putut lua gândul de la Teodora nici în camera roșie

De asemenea, el a glumit pe seama volumului mare de caiete primite, spunând că nu a mai scris de 7-8 ani. Deși trebuia să ispășească o pedeapsă, Robi nu și-a putut lua gândul de la Teodora nici măcar în camera roșie.

Robi: Teo, ce faci? Nu mă bagi în seamă deloc.

Teodora: Te urmăresc.

Ești în ultima bancă, nu se aude.

Citește și: Robi, pedepsit pentru că a încălcat regulamentul emisiunii Casa iubirii! „Pedeapsa ta va fi pe măsura faptelor tale!” Andreea Mantea a făcut un anunț tranșant despre ceea ce i se va întâmpla concurentului

După o primă tentativă, Robi a realizat că nu poate duce pedeapsa la bun sfârșit, cerând o alta.

Acesta susține că este mult prea obosit și că îi este foarte dor de Teodora, motiv pentru care nu consideră pedeapsa potrivită.

Robi: Știți ce vreau să vă spun? În primul rând, m-am culcat la 4:30, ceea ce înseamnă că am trei ore de somn. În al doilea rând, îmi e foarte dor de Teodora și aș vrea să fac altă pedeapsă în schimbul acesteia. Am 28 de ani aproape și chiar n-am chef să scriu regulamentul ăsta. Eu sunt un om energic.