În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Șevval face un gest uluitor pentru fiica sa

Autor: Lavinia Medrea
video Foto(5)

Încercările dramatice prin care vor continua să treacă membrii familiei Eren vor emoționa, și de această dată, fanii serialului ”Totul pentru familia mea”, odată cu difuzarea unui nou episod al producției, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Ömer nu se împacă deloc cu ideea despărțirii de logodnica sa, Süsen, iar vestea că aceasta trebuie să plece în altă țară, pentru a locui cu tatăl său, nu îl convinge pe tânărul îndrăgostit să renunțe la ea. În plan paralel, Süsen suferă teribil pentru că este nevoită să se despartă de iubitul său, din cauza greșelii teribile săvârșite de mama sa, însă preferă să faca asta, decât să îi provoace și mai mare suferință logodnicului său.

Citește și: Omer se luptă să o recâștige pe Susen. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de luni, 14 octombrie începând cu ora 20:00

Șevval face un gest uluitor pentru fiica sa

Pe de altă parte, Ayten și Cansu, care au părăsit locuința lui Orhan, se stabilesc într-un loc care îl va face gelos pe iubitul din tinerețe al femeii, iar Nebahat, care își dorește să înceapă

o nouă viață, departe de Akif, se confruntă cu o mare problemă. Nebahat nu știe dacă este bine să îi spună fostului său soț că îi poartă copilul în pântec iar Ayla decide să <intervină> în această situație delicată pentru prietena sa.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce categorie de femei va beneficia de un al 13-lea venit? Unele vor beneficia și de prime de Crăciun!

Citește și: Omer ajunge pe patul de spital în ziua în care trebuia să se căsătorească. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de luni, 30 septembrie, începând cu ora 20:00

Aybike și Yasmin trec prin momente teribile după ce Șevval și Akif găsesc locul în care a fost îngropat Gökhan de către cele două fete.

Yasmin nu reușește să treacă peste trauma provocată de incidentul cu Gökhan iar Șevval va face un gest neașteptat în ceea ce le privește pe cele două tinere.

Nu ratați, în această seară, un nou episod emoționant din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, numai la Kanal D.