Cum arăta și cu ce se ocupa Inna în adolescență. Astăzi e cea mai cunoscută artistă româncă la nivel internațional

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 15 oct 2024, 10:28

Inna

Sursa: Facebook INNA

Inna este cea mai cunoscută artistă româncă la nivel internațional, însă pentru a ajunge la acest nivel, Inna a început de jos.

Inna este o artistă completă atât în România, cât și în străinătate. Munca, devotamentul și talentul au adus-o pe artistă în topurile internaționale cu melodiile ei celebre, iar aceste este în plină ascensiune. Deși Inna este acum cea mai cunoscută artistă româncă la nivel internațional, adolescența ei a fost una normală, departe de lumina reflectoarelor. Iată cum arăta și cu ce se ocupa Inna în adolescență.

Imagini rare cu Inna din adolescență

Inna a avut parte de un succes răsunător atât în România, cât și în străinătate, ajungând cea mai cunoscută artistă româncă la nivel internațional, iar deși munca pe care a depus-o a adus-o la acest nivel, artista nu uită niciodată de unde a plecat. Artista a avut parte de o adolescență normală, fiind angajată ca secretară la agenția imobiliară pe care o deținea atunci managerul ei. 

Deși avea un loc de muncă, Inna a decis să urmeze și studiile unei facultăți, deși aceasta nu a ajutat-o în cariera ei muzicală. Inna a studiat la Facultatea de Științe Politice, iar deși a terminat studiile, aceasta recunoaște că nu ar fi lucrat în acel domeniu, ci s-ar fi reprofilat pe un domeniu artistic, care să o pasioneze, precum fotografia, make-up sau chiar dublarea personajelor de desene animate. 

„Primul meu job oficial a fost cel de secretară la agenția imobiliară de atunci a actualului meu manager.(...)Eu am studiat la facultatea de științe politice, dar sigur nu aș fi lucrat în domeniu. Mi-ar fi plăcut tot în zona artistică – fotograf, poate chiar și make-up artist, dar și să dublez vocea unor personaje din desene animate.”,  a explicat Inna, potrivit cancan.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce categorie de femei va beneficia de un al 13-lea venit? Unele vor beneficia și de prime de Crăciun!

Vocea ei incredibilă este însoțită de aspectul acesteia impecabil. Inna a fost frumoasă întotdeauna, însă din adolescență aceasta a decis să facă mici schimbări asupra modului în care arată pentru a se simți încrezătoare în propria piele. Strungăreața a dispărut, iar Inna a decis să aibă un stil de viață sănătos, în care să integreze mișcarea și regimul alimentar.

Inna va împlini 38 de ani pe 16 octombrie

Numele de scenă al artistei este Inna, însă numele ei din buletin este Elena Alexandra Apostoleanu. Inna s-a născut la data de 16 octombrie 1986, în Mangalia și urmează să împlinească frumoasa vârstă de 38 de ani. Artista a moștenit pasiunea pentru muzică de la bunicii ei, dar și de la mama ei, ce cântau la evenimente private.

Citește și: Ce avere are INNA. Este cea mai bogată artistă din Romania

Atunci când avea opt ani, Inna a început să urmeze cursurile de canto, după care a participat la mai multe concursuri și festivaluri. Deși pasiunea ei pentru muzică era vizibilă, Inna nu a urmat un liceu specializat pe artă, ci a urmat cursurile liceului economic din Mangalia, după care a absolvit Facultatea de Științe Politice din Constanța. 

Anul 2008 a fost cel în care Inna a lansat melodia „HOT”, ce i-a adus aprecierea din partea oamenilor, ajungând pe primele locuri în topurile din România, Turcia, Bulgaria, Grecia sau Ungaria, potrivit wownews.ro. De atunci, Inna a lansat nenumărate melodii ce au adus-o în atenția oamenilor și se bucură de o carieră de succes.