Ţară, ţară, vrem concurenți! Caravana de casting "Casa iubirii" se pune din nou în mișcare!

Autor: Diana Tilă

În sezonul viitor al reality show-ului "Casa iubirii”, Marele Premiu va fi mai consistent: 100.000 de lei!

Iubirea se află într-o continuă călătorie, iar Cupidon e neobosit la" Casa iubirii"! Caravana de casting a celebrului reality show porneşte din nou la drum, prin țară, în căutarea noilor concurenți care vor pași în următorul sezon al emisiunii prezentate de Andreea Mantea, la Kanal D.

Citește și: Dennis este noul concurent din Casa Iubirii! Pe cine a ales să cheme acesta în camera roșie: „Îmi place că ești inteligentă”

Ţară, ţară, vrem concurenți! Caravana de casting "Casa iubirii" se pune din nou în mișcare!

Să îți găsești jumătatea nu e lucru ușor și tocmai de aceea indragita prezentatoare îşi doreste să fie alături de toți tinerii care pășesc în platoul emisiunii, înca de la momentul în care aceştia îsi manifesta dorinţa de a fi în acest show. Andreea Mantea le va fi tuturor concurenţilor un ghid prețios și empatic în drumul lor, plin de provocări, spre aflarea sufletului pereche.

" Cred că într-o lume plină de jumătăți <imperfecte>, sigur e una perfectă pentru tine! Hai să o căutăm împreună şi în viitorul sezon <Casa iubirii>!

Curajul și dorința ta cea mai puternică vor fi răsplătite mai bine ca oricând, pentru că marele premiu va fi şi mai consistent: 100.000 de lei va fi miza viitorului sezon!", anunță Andreea Mantea, prezentatoarea "Casa iubirii".

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Pensiile se vor recalcula după adăugarea noilor venituri! Cine va beneficia de această creștere?

Caravana "Casa iubirii" va pleca, aşadar, în căutare de noi concurenţi pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii şi se va desfășura în perioada 18 octombrie – 10 decembrie, dupa cum urmeaza: Cluj- Napoca (desfăşurare in zilele 18, 19 octombrie), Iași( 25, 26 octombrie

), Constanța( 1, 2 noiembrie), Brașov( 8, 9 noiembrie), Sibiu( 15, 16 noiembrie), Timișoara( 22, 23 noiembrie), Craiova( 29, 30 noiembrie), încheindu-se la București( perioada 6-10 decembrie).

Citește și: Francesca, fosta concurentă de la “Casa iubirii”, supărată pe Robert și Giuly: „Mă deranjase”. Care a fost motivul neînțelegerii

Tot cei care își doresc să pășească în luminile reflectoarelor, în „Casa Iubirii”, sunt așteptați la întâlnirea cu Andreea Mantea, prezentatoarea reality-show-ului, și reprezentanți ai producției care, încă de la lansare, a cunoscut un succes uriaș. Emisiunea "Casa iubirii" plasează zilnic Kanal D pe primul loc în audiențe, reconfirmând apetența milioanelor de telespectatori pentru spectacolul televizat al iubirii și al trăirilor autentice.

Cu mai multe detalii despre caravană vom reveni în perioada următoare prin comunicatele de presă și informațiile oferite pe proprietățile oficiale ale Dogan Media International.

Emisiunea „Casa iubirii”, aflată acum la cel de-al treilea sezon, poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până vineri, de la orele 10:00 şi 16:30, şi sâmbăta si duminica, de la 16:00 şi 19:00.