Neslihan Atagul, protagonista serialului Fiica ambasadorului, mărturisiri uluitoare despre momentul în care și-a anunțat soțul că vor deveni părinți! Iată la ce gest a recurs Kadir Doğulu

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 oct 2024, 14:11

Neslihan Atagul și soțul ei, Kadir Doğulu, formeaza unul dintre cele mai reușite si longevive cupluri de actori din Turcai! Iată cum a reacționat celebrul actor când a aflat marea veste că va fi tată!

Neslihan Atagul are doar 32 de ani și cu toate acestea se numără deja printre cele mai apreciate și titrate actrițe din Turcia. În aproape două decenii de activitate pe platourile de filmare, frumoasa actriță a demonstrat un talent uluitor, o carismă deosebită și o pasiune nemărginită pentru domeniul ales, în multe producții de succes în care a jucat magistral. Publicul din România a cunoscut-o pe ambițioasă actrița încă din anul 2013, când a jucat în serialul Un destin la răscruce, în care a jucat alături de actualul ei soț.

Kadir Dogulu. În prezent, cei doi actori trăiesc bucuria vieții lor, deoarece în urmă cu patru luni și jumătate au aflat că vor deveni părinți.

Neslihan Atagul, mărturisiri uluitoare despre momentul în care și-a anunțat soțul că vor deveni părinți

De curând, renumita actriță Neslihan Atagul a oferit un scurt interviu de senzație, reporterului emisiunii mondene „Să nu rămână între noi”, de la un post de televiziune din Turcia, unde a vorbit despre minunată perioada pe care ea și soțul ei o trăiesc de când au aflat că vor deveni părinți, după mulți

ani de așteptare și speranța. Întrebată cum a reacționat Kadir Dogulu, când a aflat că va fi tătic, aceasta a spus că soțul ei a râs vreme de 15 minute încontinuu și așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a bebelușului lor.

„Kadir a râs timp de 15 minute. Doar a râs în hohote. Sigur că ne-am bucurat foarte mult. Sincer vorbind.

Pentru noi a fost o surpriză.”, a spus Neslihan Atagul.

Citește și: Top zece al celor mai faimoase actrițe din Turcia! Iată pe ce loc se situează îndrăgita Neslihan Atagül

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Pensiile se vor recalcula după adăugarea noilor venituri! Cine va beneficia de această creștere?

În ceea ce privește reacțiile sale când a aflat că este însărcinată, îndrăgita actriță a mărturisit că a fost foarte surprinsă și totodată extrem de fericită că minunea această s-a produs în sfârșit și în căsnicia ei.

Neslihan Atagul, evoluție senzațională pe plan profesional

Neslihan Atagul a venit pe lume în anul 1992, în Istanbul, într-o familie bogată, în sânul căreia a primit o educație de seama și posibilitatea de a studia în domeniul dorit.

După absolvirea liceului, ambițioasa Neslihan s-a înscris la Facultatea de Teatru și Film, în cadrul Universității din Istanbul și a devenit o actriță cu drepturi depline așa cum își dorise încă din copilărie.

Citește și: Neslihan Atagul, protagonista serialului Dragoste infinită, prima apariție cu burtica de gravidă! Iată cum a fost surprinsă viitoarea mămică în vacanță, alături de familia sa

În 2006, Neslihan și-a făcut debutul pe platourile de filmare cu un rol episodic în producția artistică İlk Aşk și în același an a primit și primul ei rol într-un serial de televiziune, Yaprak Dökümü, care i-a adus primul pas spre carieră strălucită de astăzi. Au urmat multe roluri importante în producții de excepție, care de asemenea i-au adus notorietate, dar și noi oportunități.