Dennis se îndreaptă către Alexandra! Gagea fierbe de gelozie și aruncă replici înțepătoare: „Nu-i atât de frumoasă”

Autor: Diana Ghita

Dennis pare să fie interesat de Alexandra

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de miercuri a emisiunii „Casa iubirii,” noul concurent Dennis a intrat în centrul atenției, după ce a interacționat marți cu fetele în camera roșie. Momentul a culminat cu un joc de „smash or pass,” unde Dennis a dezvăluit care dintre fete i-au captat interesul.

Tensiunea a crescut când Dennis le-a dat „smash” atât Virginiei, cât și Alexandrei, ceea ce a stârnit reacții din partea lui Gagea. După ce a ieșit din relația cu Alexandra, acesta a început să se apropie de Virginia, în „Casa iubirii”.

Dennis este interesat de Alexandra și Virginia

În mod surprinzător, Dennis și-a exprimat interesul față de Virginia, fata pe care Gagea a remarcat-o după despărțirea de Alexandra: „Îmi place fizic.

(...) De la televizor nu cred că reușești să-ți dai seama cum e o persoană, caracterial vorbind, sau dacă ne potrivim, că, oricum, poate să fie cel mai bun om din lume, dar trebuie să ne potrivim noi doi, așa că mă opresc la fizic”

Totuși, răspunsul Virginiei a fost tranșant. Ea a dat „pass” deoarece preferă băieții bruneți, iar Dennis nu se încadra în preferințele ei.

Momentul a fost încărcat de emoții pentru Gagea, care a glumit: „Virginia, fii atentă ce răspuns dai, că sunt cu inima cât un purice”.

Citește și: Dennis este noul concurent din Casa Iubirii! Pe cine a ales să cheme acesta în camera roșie: „Îmi place că ești inteligentă”

Interesul lui Dennis pentru Alexandra, fosta iubită a lui Gagea, a adăugat o notă suplimentară de tensiune.

Dennis a recunoscut că s-a simțit bine în interacțiunile lor și că i-a plăcut energia pe care au împărtășit-o:  „Pentru că și cu Alexandra am interacționat un pic mai mult și chiar ne-am simțit ok, cred că și tu, la nivel de energie și din ce am vorbit. Ești o fată foarte frumoasă, îți dau smash ție”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Pensiile se vor recalcula după adăugarea noilor venituri! Cine va beneficia de această creștere?

Cum reacționează Gagea, după ce află că Dennis și Alexandra sunt interesați unul de celălalt

De asemenea, Alexandra a răspuns pozitiv, întrucât a apreciat atât aspectul fizic al lui Dennis, cât și comportamentul său:  „Mulțumesc, și eu o să-ți dau tot smash, pentru că, din punct de vedere fizic arăți foarte ok.

Chiar mi-a făcut plăcere ieri să interacționăm și plus că îmi place foarte mult și felul tău de a te comporta”.

Cu toate acestea, Gagea nu a putut rămâne tăcut, așa că a intervenit cu un comentariu referitor la Alexandra: „La televizor Alexandra nu-i atât de frumoasă, dar în realitate e o minunăție”.

Citește și: Virgina revoltată de ceea ce ar putea crede ceilalți despre legătura dintre ea și Gagea: Gagea „Dacă mă mai cert puțin cu tine mă îndrăgostesc mai tare”

Discuția a fost completată de intervenția lui Moldo, care a subliniat că Alexandra nu mai pare afectată de comentariile lui Gagea: „Eu cred că, din momentul de față, Alexandrei nu-i mai pasă de ce zici tu, frate.”  Ulterior, Gagea, într-o notă ușor sarcastică, a încheiat cu remarca: „Dar nici nu trebuie să-mi pese. Eu mă bucur că și-a găsit pe cineva”.