Momente savuroase de la date-ul lui Patrick cu Bianca. Concurentul a recunoscut motivul pentru care este gelos: „Îți spun sincer”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 16 oct 2024, 19:03

Bianca și Patrick au avut parte de primul lor date.

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

Bianca și Patrick de la ”Casa iubirii” au avut parte de primul lor date. Cei doi au fost supuși unei activități total neașteptate și inedite.

Bianca și Patrick, doi dintre concurenții emisiunii "Casa iubirii", au avut parte de primul lor date, desfășurat în timpul zilei, unde activitatea principală a fost olăritul.

Citește și: Dennis se îndreaptă către Alexandra! Gagea fierbe de gelozie și aruncă replici înțepătoare: „Nu-i atât de frumoasă”

Bianca și Patrick au avut parte de primul lor date

Încă de la început, Bianca a dezvăluit că este nerăbdătoare și emoționată să petreacă timp cu Patrick.

„Activitatea noastră de astăzi este olăritul. Abia aștept să-l văd și deja sunt foarte emoționată”, a mărturisit Bianca.

Patrick, mereu atent la detalii, nu a putut începe activitatea fără o glumă despre vestimentația Biancăi: „Pe sub șorț ești iarăși sexy?” a

întrebat el, stârnind zâmbete. Deși el a declarat că nu are emoții și că îi este doar puțin somn, atmosfera a fost una relaxată și plină de voie bună.

Citește și: Alexandra recunoaște că a pus ochii pe Dennis! Aflați cum reacționează Antoni miercuri, 16 octombrie, de la 10:00 și 16:30, în „Casa iubirii”, la Kanal D

În timpul activității, Bianca a adus în discuție un subiect mai sensibil, infidelitatea, provocându-l pe Patrick cu o întrebare despre fidelitate.

„Crezi că sunt genul care ar înșela?” a întrebat el, iar răspunsul Biancăi a fost evaziv: „Nu știu”.

Acest schimb de replici a fost urmat de multe momente amuzante, cei doi fiind văzuți râzând și încercând să se descurce cât mai bine la olărit. Deși Bianca a arătat mai multă îndemânare în această activitate, amândoi s-au distrat copios.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Pensiile se vor recalcula după adăugarea noilor venituri! Cine va beneficia de această creștere?

Bianca și Patrick au discutat și despre momentele de gelozie

După olărit, cei doi și-au continuat întâlnirea cu o discuție mai profundă despre preferințele lui Patrick legate de vestimentația Biancăi în cadrul emisiunii. Patrick a mărturisit că nu este fanul rochiilor scurte și decoltate.

Bianca: Știi ce am observat eu în gală? Că nu-ți plac rochiile mele.

Patrick: Nu-mi plac rochiile tale scurte și decoltate. Îți spun sincer.

Mie mi se pare că ai hăinuțe foarte sexy. Toată gala m-am uitat la tine să fii ok, să nu faci vreo mișcare bruscă, să ți se vadă rochița în sus.

Citește și: Pe cine a pus ochii Dennis, noul concurent din “Casa iubirii”: „Este o fată frumoasă, inteligentă”. Cum a fost primit tânărul în casa fetelor

Bianca i-a provocat gândirea, întrebându-l ce ar face într-un context diferit, cum ar fi la mare, unde ar purta costum de baie. Patrick a explicat că în anumite situații este în regulă, dar că într-o emisiune de dating simte că lucrurile sunt diferite.

„Eu sunt de acord cu starea ta, dar nu sunt de acord cu ideea”, a spus Bianca, deschizând astfel o discuție despre percepțiile lor asupra relațiilor și a felului în care acestea sunt influențate de trecut.

Cu toate acestea, discuțiile nu au escaladat, iar cei doi au ajuns la o înțelegere. Patrick a recunoscut că multe dintre reacțiile sale vin din experiențele din relațiile anterioare, însă i-a mărturisit Biancăi că ea îl face să se simtă bine și fericit.

Patrick: Este prima oară când chiar mă simt bine. Vreau cât mai multe momente frumoase alături de tine. Mă faci fericit, mă faci să mă simt bine și cred că asta e tot ce contează.