Carismaticul Alperen Duymaz, care a jucat rolul Kerem în serialul "La răscruce", a devenit tată! Iată ce nume frumos au ales celebrul actor și soția sa pentru fiica lor care tocmai a venit pe lume

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 oct 2024, 16:59

Alperen Duymaz, Kerem din serialul "La răscruce", este un tătic fericit și împlinit! Soția celebrului actor a adus pe lume o fetiță pe 12 octombrie! Iată ce nume poartă micuța!

Alperen Duymaz are doar 31 de ani și cu toate acestea se numără printre cei mai apreciați actori din tânăra generație în Turcia. În cei aproape zece ani de activitate pe platourile de filmare, chipeșul actor a jucat magistral în multe producții de succes, care i-au adus rapid notorietate chiar și pe plan internațional. Publicul din România l-a cunoscut pe carismaticul actor în anul 2018, când a jucat în serialul La răscruce, în care a dat viață personajului principal Kerem, care de asemenea a însemnat o mare reușită pe plan profesional.

De curând, celebrul actor și soția lui au devenit părinți pentru prima dată și sunt în al nouălea cer.

Actorul Alperen Duymaz, care a jucat rolul Kerem în serialul "La răscruce", a devenit tată

Alperen Duymaz face parte din categoria celor mai talentați și carismatici actori ai momentului în Turcia. Până în anul 2020, tânărul actor a fost unul dintre cei mai râvniți burlaci din breasla tinerilor actori, când s-a căsătorit cu frumoasa Kübra Kelkit, de profesie cadru didactic.

Potrivit presei din Turcia, cei doi s-au cunoscut încă din perioada copilăriei și s-au regăsim peste ani, când s-au îndrăgostit iremediabil și în scurtă vreme s-au căsătorit.

Citește și: Kerem din serialul "La rascruce", unul dintre cei mai atragatori actori ai momentului in Turcia! Iata cu cine s-a casatorit in secret chipesul Alperen Duymaz  

Pe 12 octombrie 2024, Alperen și soția lui au devenit părinți pentru prima dată și sunt extrem de fericiți.

Cei doi soți au ales prenumele Gün pentru micuțul lor fiu, care înseamnă "zi" în limba turcă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Pensiile se vor recalcula după adăugarea noilor venituri! Cine va beneficia de această creștere?

Alperen Duymaz, ascensiune spectaculoasă în carieră

Alperen Duymaz a venit pe lume în anul 1992, în Ankara, într-o familie de actori renumiți. Astfel, părinții lui i-au insuflat pasiunea pentru actorie și l-au îndrumat peste ani să urmeze tradiția familiei, deoarece i-au descoperit încă din copilărie talentul nativ pentru muzică și actorie. Cu ambiție și multă pasiune, Alperen Duymaz a decis să urmeze sfaturile părinților și s-a înscris la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Haceteppe din Ankara, însă în paralel acesta a hotărât să se dedice și celorlalte pasiuni ale sale, modelingul și muzică și a reușit să le îmbine pe toate cu succes.

Citește și: Melisa Aslı Pamuk și Alperen Duymaz, din nou împreună în lumina reflectoarelor! Iată în ce producție vor fi din nou parteneri și cum arată cei doi actori la patru ani de la prima lor colaborare

În 2015 Alperen Duymaz a debutat pe platourile de filmare ale serialului de televiziune Tatli Kucuk Yalancilar. Au urmat apoi alte câteva roluri de mare succes.

Iar cel mai recent rol în care a reușit să cucerească publicul din Turcia și din alte țări a fost cel din serialul La răscruce, în anul 2018.