Un nou mare câștigător la The Floor, quiz show-ul care a cucerit România, în acest weekend la Kanal D: “Sunteți buni, dar nu cei mai buni. În seara asta alegem elita!”

Autor: Diana Tilă

The Floor isi va anunța duminică seara câștigătorul celei de-a treia serii de concurenti.

The Floor, emisiunea concurs care testează cunostintele despre cele mai diferite domenii și spontaneitatea participanților, isi va anunța duminică seara câștigătorul celei de-a treia serii de concurenti, care va intra in posesia premiului  de 50.000 de lei.

Citește și: “Proverbe și Zicători”, “Perechi celebre”, “Jocuri si jucării”, printre domeniile de la “The Floor”, weekendul acesta

Un nou mare câștigător la The Floor, quiz show-ul care a cucerit România, în acest weekend la Kanal D

În edițiile anterioare ale celei de-a treia serii, Victor a cucerit Capitala și și-a marcat teritoriul, în timp ce Nicu a fost eliminat după ce l-a provocat pe Radu într-o bătălie intensa, pierzându-și teritoriul în fața acestuia. Vali, unul dintre cei mai puternici concurenți, a fost desemnat să înceapă provocările sâmbătă seara. Tensiunea este la cote maxime, iar întrebarea este: pe cine va provoca?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Pensiile se vor recalcula după adăugarea noilor venituri! Cine va beneficia de această creștere?

Dan Negru, gazda carismatică a show-ului, lanseaza provocarea: „ Sunteți buni, dar nu cei mai buni. În seara asta alegem elita. Data trecută ne-am oprit la Vali. Vali, intrăm direct în pâine și îți propun vecinătățile. Acesta este un concurs în care, cu ajutorul culturii generale, poți cuceri teritorii.”

Citește și: Soţ si soţie, rivali pe podeaua de la “The Floor”

Teritoriile care vor fi disputate în ediția de sâmbătă, difuzată la ora 21:00, la Kanal D, sunt: cântăreți străini, femei frumoase, literatură universală și călătorii în țară. Fii martorul unor momente unice, pline de adrenalină și strategii neașteptate la “The Floor”, sambata si duminica, de la 21:00, la Kanal D!