Anamaria Prodan ar avea interzis într-un magazin de lux, deoarece „poartă fake-uri”. Declarațiile incredibile ale lui Laurențiu Reghecampf

Autor: Laura Macovei

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare să nu se mai termine. După o perioadă de tăcere, Laurențiu Reghecampf aruncă bomba și o acuză pe Anamaria Prodan că poartă fake-uri.

Teo Trandafir și Ilinca Vandici au comentat în urma declarației lui Laurențiu Reghecampf, care își acuză încă actuala soție că poartă fake-uri și, mai mult, ar avea interzis accesul la un magazin de brand.

Citește și: EXCLUSIV| Anamaria Prodan, declarații exclusive despre proces! Cine este martorul adus de Laurențiu Reghecamp în sala de judecată: „A mințit sub jurământ”

Laurențiu Reghecampf o acuză pe Anamaria Prodan că poartă fake-uri

Laurențiu Reghecampf susține că Aneimaria Prodan i s-ar fi interzis accesul la magazinul Hermes și că poartă fake-uri.

În acest context, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au dezbătut subiectul în platoul emisiunii „Follow us”.

Deși Anamaria Prodan e o figură cunoscută în lumea mondenă și pentru averea sa, soțul ei demontează zvonurile și susține că, de fapt, impresara ar avea multe lucruri fake, printre care și gențile de la cunoscutul brand de lux, Hermes.

Potrivit antrenorului, Anamaria Prodan ar avea chiar interzis la acest magazin, deoarece poartă fake-uri ale genților respective.

Ilinca Vandici: Pare că războiul ăsta nu se mai termină.

Teo Trandafir: Ai văzut că, la un moment dat, Laurențiu nu a mai vorbit. A tăcut până când a simțit că nu mai poate și deodată a ieșit cu declarațiile.

Ilinca Vandici: Se speculează că viitoarea fostă soție, Anamaria Prodan, are interzis într-un magazin de lux de genți, pentru că poartă fake-uri ale acestui brand.

Teo Trandafir: Deci nu se speculează, a zis Laurențiu.

Ilinca Vandici: Bine, Laurențiu a declarat că.. Bine, brandul e Hermes, cred că se poate spune.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?

Teo Trandafir: Nu e ca și cum am da acum toate fuga la Hermes să ne cumpărăm genți de zeci de mii de euro. 50.000, 60.000 de euro una? Pfai.

Ilinca Vandici: Un fleac. Ideea este că noi l-am sunat pe Laurențiu, am stat puțin de vorbă cu el, l-am invitat să vină să își spună punctul de vedere și nu a dorit să vină să stea de vorbă cu noi în cadrul emisiunii.

Teo Trandafir: Ea spunea totuși că are gențile alea.

O geantă Hermes poate ajunge și la 100.000 de euro

Ceea ce le-a șocat de-a dreptul pe cele două prezentatoare este prețul la care se ridică o astfel de geantă. Ei bine, acesta poate ajunge și la 100.000 de euro. De asemenea, Ilinca Vandici spune că achiziționarea unei astfel de genți nu este deloc ușoară și că o poți primi abia peste câteva luni sau chiar un an.

Ilinca Vandici: Da, și nu doar una. Are multe: de la 7.000 de euro, care e clasicul, până la 70.000, 80.000, 100.000 de euro. Pentru gențile astea trebuie să te înscrii pe o lisă de așteptare și durează poate chiar până la un an să primești o astfel de geantă. Plus că tu dacă te duci de pe stradă direct în magazin și spui că îți trebuie o geantă, o să-ți răspundă că nu au.

Teo Trandafir: La magazinul de genți?

Ilinca Vandici: Da. Totuși, de ce ai purta un fake, în momentul în care pe piață sunt atât de multe modele, variante, branduri care costă decent.

Teo Trandafir: Pentru că vrei să te dai cine nu ești.

Ilinca Vandici: Și crezi că Anamaria este așa?

Teo Trandafir: Eu cred că are și originale, dar nu le scoate decât când e de scos.