Când dragostea și ura se împletesc periculos. În această seară, într-un nou episod al serialului ”Inimă rebelă”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
video Foto(9)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Inimă rebelă”.

Serialul "Inimă rebelă", care a cucerit deja inimile telespectatorilor, prin intriga puternică, momentele tensionate dar și trăirile emoționante ale eroilor producției, continuă să surprindă privitorul, în noul episod ce va fi difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, cu acțiunile derulate în faimoasa familie Soysalan.

Citește și: Bertan Asllani, actorul care joacă rolul Alaz Soysalan, în noul serial „Inimă rebelă”, pasiune uluitoare! Iată cu se ocupă carismaticul tânăr când nu se află pe platourile de filmare

Când dragostea și ura se împletesc periculos

Apariția inopinată lui Güven în familia Soysalan produce tensiune în cuplul Serhan-Neslihan. Cu toate acestea, știind cât de important este Umut pentru Yaman, Serhan insistă ca medicul Güven să intervină pentru a-l vindeca pe tânărul aflat în suferință. Șebnem este fericită că planul său a funcționat, iar pentru Neslihan, revederea cu Güven, care a părăsit-o cu ani în urmă, i-a trezit acesteia sentimente contradictorii, în care dragostea și ura se împletesc periculos.

Serhan va trebui să se confrunte cu o situație extrem de dificilă, atunci când Rüzgar este adus, în stare gravă, la spital, iar bărbatul își vede fiica, pe Çağla, cu semne vizibile de agresiune. Intervenția frumoasei Ruya, în aceste momente dramatice, nu face decât să complice situația, și așa extrem de tensionată din familia Soysalan.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?

În timp ce Serhan încearcă să își protejeze propriul fiu, pe Alaz, Güven îl va ajuta, fară să-și de-a seama, într-o situația crucială, pe Yaman.

În plan paralel, Eșref solicită autopsia fiului său, Caner, convins fiind că acesta nu s-a sinucis, dar și ca să demonstreze nevinovăția acestuia în cazul răpirii lui Yaman. Când Șebnem află despre intențiile lui Eșref, aceasta se teme de ce este mai rău, dacă se va descoperi că ea este criminala lui Caner.

Citește și: Halit Özgür Sarı, protagonistul noului serial Inimă rebelă, aniversare cu peripeții! Iată câți ani a împlinit carismaticul actor și ce surpriză i-au pregătit colegii săi chiar pe platourile de filmare

Nu pierdeţi continuarea aventurilor personajelor preferate într-un nou episod al serialului ”Inimă rebelă”, în aceasta seară de la ora 20:00, la Kanal D.