Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

Autor: Diana Bostan

Bianca a izbucnit în lacrimi în ediția de azi.

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

În ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a izbucnit în lacrimi după o discuție cu Patrick. Concurentul a încercat să-și calmeze iubita, dar totul a fost în zadar.

Un nou episod tensionat a avut loc între Patrick și Bianca în ”Casa Iubirii”, după ce cei doi au continuat o discuție începută în momentul în care au vizionat date-ul. 

Citește și: Ce s-a întâmplat între Patrick și Virginia în camera roșie! Ce decizie au luat cei doi cu privire la concurentele rămase în Casa Iubirii

Bianca a izbucnit în lacrimi în ediția de azi

Bianca i-a mărturisit lui Patrick că nu înțelege de ce trebuie să discute aceleași subiecte la nesfârșit, fiind un lucru neplăcut pentru ea. Patrick i-a amintit Biancăi că acest lucru este inevitabil în casă și că trebuie să găsească o rezolvare.

Bianca: Tu ești conștient că eu nu știu cum să mă mai port cu tine? Am încercat să glumesc ca să nu mai par supărată.

Mie chiar îmi pare rău că am venit aici.

Citește și: Momente savuroase de la date-ul lui Patrick cu Bianca. Concurentul a recunoscut motivul pentru care este gelos: „Îți spun sincer”

Atmosfera a devenit tot mai tensionată, iar Patrick, neînțelegând schimbarea Biancăi, i-a replicat: „Și atunci de ce ne mai batem capul? Tu nu accepți faptul că ai vorbit despre asta la date.

Ieri s-a dat pe post, s-a comentat în casă și tu nu înțelegi de ce se vorbește despre asta.”

Bianca a încercat să-i explice că starea ei de disconfort ar trebui să fie un semnal pentru Patrick. Cu toate acestea, Patrick i-a mărturisit Biancăi că nu o poate înțelege și nu știe de ce reacționează așa.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?

Ce a nemulțumit-o pe Bianca

După acest schimb de replici aprinse, Bianca a fost trimisă în casa fetelor, în timp ce Patrick și-a arătat nemulțumirea pentru modul în care aceasta a plecat fără să-l pupe.

Patrick: Pa Bianca. Superb comportament ai.

Bianca: Știi ceva...gata.

Citește și: Antoni se gândește la o posibilă relație cu Alexandra: „Ar fi frumos”. Cei doi concurenți și-au făcut deja planuri de viitor

După această confruntare, Patrick a discutat cu ceilalți băieți din casă despre tensiunile dintre el și Bianca. El a povestit cum date-ul lor a devenit subiect de discuție și cum situația a degenerat rapid: „Ieri s-a difuzat date-ul nostru.

Este un subiect inițiat de ea în mașină. Astăzi s-a vorbit și-n casă și ea mă întreabă de ce vorbim în continuare. Eu nici nu mai țin minte cum am dat-o din bine în rău.”

Patrick a continuat, menționând că Bianca a fost mai preocupată de aspectul ei și de machiaj decât de problema reală dintre ei: „I s-a dus fondul de ten de pe față, a început să plângă, nu pentru problema noastră, pentru fondul de ten. Pe ea o macină fondul de ten, și ieri la fel. Să zică, nu vrea să mai fie într-o cunoaștere cu mine...să zică.”