Patrick și Bianca, apariție inedită pe Internet! Fotografia cu cei doi a adunat mii de aprecieri și comentarii de la fani: „Cel mai frumos cuplu al momentului”

Autor: Lavinia Medrea

Patrick și Bianca se numără printre cei mai îndrăgiți concurenți care au intrat într-o cunoaștere în „Casa iubirii”, iar ultima fotografie postată de cei doi vorbește de la sine despre sentimentele lor!

Patrick Deac și Bianca Giurcă, concurenți ai sezonului 3 „Casa iubirii”, se află într-o cunoaștere după ce tânăra s-a înscris special pentru cel mai râvnit burlac din emisiune. Încă de la început chimia dintre ei a fost uriașă, iar recent au fost și la primul lor date în afara competiției, unde s-au bucurat unul de celălalt la maxim.

Patrick și Bianca, apariție inedită pe Internet

Recent, Patrick și Bianca au postat o fotografie foarte romantică. Cei doi îndrăgostiți apar în timp ce se țin de mână, zâmbesc și par fericiți unul în compania celuilalt.

Citește și: „Ai jignit-o în utimul hal!”. Antoni o face pe Criss să plângă iar Moldo explodează! Aflați ce acuzații își aduc concurenții în episodul de vineri, 18 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Fotografia a adunat peste 40.000 de aprecieri din partea fanilor, dar și comentarii care mai de care mai frumoase. Chiar și Rebecca, fosta concurentă din „Casa iubirii”, a reacționat!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Oana Roman, postare neașteptată pe rețelele de socializare! Vedeta a vorbit despre pensia alimentară a fiicei ei: „Prima lună când primim, de bună voie, pensia alimentară.”

„Ador”, a scris Rebecca, la fotografia cu Patrick și Bianca.

Citește și: Ce s-a întâmplat între Patrick și Virginia în camera roșie! Ce decizie au luat cei doi cu privire la concurentele rămase în Casa Iubirii

„Cel mai frumos cuplu al momentului”, „Frumusețe și perfecțiune”, „Frumoși, sper să rămâneți și după emisiune împreună, chiar vă potriviți!”, „Vă completați unul pe altul, îmi plac caracterele voastre, sunteți oameni cu bun simț, să aveți o relație de durată.

Patrick merită lângă el o fată bună ca tine și tu la fel un băiat bun”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la fotografia cu cei doi concurenți.

Bianca și Patrick întâmpină tensiuni

Cu toate că se vede că cei doi sunt îndrăgostiți unul de celălalt, din păcate Patrick și Bianca întâmpină tensiuni în „Casa iubirii”.

În cel mai recent episod, cei doi s-au certat din cauza faptului că Bianca s-a săturat să vorbească despre Virginia și camera roșie dintre ea și Patrick, lucru care a determinat-o să arunce vorbe grele.

Patrick nu s-a lăsat mai prejos și, din cauza faptului că l-au enervat vorbele Biancăi, s-a declarat sătul de această situație și a subliniat faptul că nu-și dorește să se milogească de fata pe care o place.