Cum arată Jean-Claude Van Damme, în 2024, la 64 de ani. Cele mai recente imagini cu eroul filmelor de acțiune

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 18 oct 2024, 10:25

Jean-Claude Van Damme

Sursa: Instagram jcvd

Jean-Claude Van Damme împlinește 64 de ani la data de 18 octombrie 2024, iar acestea sunt cele mai recente imagini cu eroul filmelor de acțiune.

Este zi de sărbătoare în familia lui Jean-Claude Van Damme. Actorul de filme de acțiune împlinește în această zi frumoasa vârstă de 64 de ani, iar acestea sunt cele mai recente imagini cu el. Iată ce face și cum arată eroul de acțiune.

Jean-Claude Van Damme a împlinit 64 de ani pe 18 octombrie

Jean-Claude Van Damme este o emblemă a filmelor de acțiune din anii '90, fiind admirat pentru modul în care a reușit să adauge artele marțiale în filmele pe care le-a jucat.

Actorul împlinește 64 de ani la data de 18 octombrie 2024, iar încă de la 10 ani acesta a început să facă arte marțiale. Tatăl lui Jean-Claude Van Damme l-a încurajat să practice un astfel de sport, iar după doar 5 ani, când ajunsese la vârsta adolescenței, băiatul intra în competiții mari. 

După câțiva ani a primit centura neagră și a făcut parte și din echipa națională de karate a Belgiei.

Deși pasiunea lui pentru artele marțiale era evidentă, Jean-Claude Van Damme a făcut și balet pentru a-și crește masa musculară.și a câștigat și un concurs de bodybuilding. Banii nu îl dădeau afară din casă, motiv pentru care Jean-Claude Van Damme a deschis o sală de sport ce a avut un succes uriaș. Cu toate acestea, cel mai mare vis al său era de a ajunge în America, ce s-a îndeplinit în anul 1982.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Oana Roman, postare neașteptată pe rețelele de socializare! Vedeta a vorbit despre pensia alimentară a fiicei ei: „Prima lună când primim, de bună voie, pensia alimentară.”

Citește și: Cine sunt si cum arata fostele sotii ale lui Jean-Claude Van Damme

Cariera lui în lumea cinematografică a început în anul 1984, atunci când Chuck Norris i-a oferit un rol mic în filmul „Missing in Action", deși prestația lui nu a fost una apreciată, numărul filmelor în care a apărut a crescut, iar talentul său a început să fie recunoscut, potrivit filmnow.ro.

Ce face și cum arată în 2024 Jean-Claude Van Damme

Deși Jean-Claude Van Damme nu mai apare așa des în luminile reflectoarelor, acesta încearcă să rămână activ pe rețelele sociale pe care le are, dar și pe platourile de filmare.

Artele marțiale l-au ținut pe Jean-Claude Van Damme în formă, iar la 64 de ani încă se mândrește cu un corp tonifiat și plin de mușchi.

Cele mai recente fotografii de pe pagina sa de Instagram ăl arată pe Jean-Claude Van Damme alături de câteva animale periculoase, de care nu îi este frică și pe care le îndrăgește. Jean-Claude Van Damme încă mai joacă în filme de acțiune, ultimul film în care a apărut fiind lansat, în septembrie, „Vendeta 2"/ „Kill 'Em All 2”, în care joacă alături de Jacqueline Fernandez.