Diana Matei, invitată duminică la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Autor: Diana Tilă

Diana Matei, invitată duminică la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Duminică, de la ora 22:45, la Kanal D, Denise Rifai o va avea ca invitată pe îndrăgita cântăreață Diana Matei, în cadrul emisiunii de interviuri maraton.

Diana Matei, o prezență carismatică și una dintre cele mai apreciate voci din muzica românească, va răspunde provocărilor lansate de moderatoarea emisiunii la “40 de intrebari cu Denise Rifai”.

Citește și: Minodora și Diana Matei, dezvăluiri tulburătoare despre cel mai greu an din viața lor: ”Eu am pierdut-o pe mama” Cum reușesc artiștii să se motiveze să urce pe scenă atunci când suferă o pierdere uriașă: ”O tristețe atât de mare”

Diana Matei, invitată duminică la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a trei decenii, din 2007, Diana Matei este solista Tarafului Cleante, alături de care reușește să îmbine stiluri muzicale diverse, oferind un suflu nou pieselor lăutărești tradiționale. Împreună cu Taraful Cleante, artista a reușit să cucerească inimile publicului prin abordarea inedită și versatilitatea sa artistică.

Povestea de iubire cu fondatorul Tarafului Cleante, nu a fost lipsită de provocări, aducând-o de multe ori în atenția presei mondene. Împreună, au format nu doar un duo pe scenă, ci și în viața personala. Diana Matei este căsătorită și mama unui fiu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Oana Roman, postare neașteptată pe rețelele de socializare! Vedeta a vorbit despre pensia alimentară a fiicei ei: „Prima lună când primim, de bună voie, pensia alimentară.”

Ati regretat vreodata ca ati fugit cu Cleante?”, “De ce i-ati ascuns tatei ca sunteti gravida?”, “V-a dus tata la altar?”, “V-a fortat viata sa jucati teatru?”, “Ati atins cerul cu mana?”,  sunt doar cateva dintre intrebarile adresate Dianei Matei in editia de duminica a emisiunii modearata de Denise Rifai.

În cadrul emisiunii, Diana Matei va răspunde unor întrebări răscolitoare, oferindu-le telespectatorilor ocazia să afle dacă artista și-a găsit fericirea pe scenă și ce ar schimba în ritmul actual si trepidant al vieții sale.

Nu ratați duminică, de la 22:45, o ediție captivantă „40 de întrebări cu Denise Rifai”, doar la Kanal D!