Mario Fresh, surprins cu prietena Alexiei Eram, la scurt timp după despărțire! Ce s-a întâmplat între cântăreț si frumoasa blondină

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 18 oct 2024, 18:05

În ce ipostază a apărut Mario Fresh, după despărțirea de Alexia Eram

Sursa: Facebook Mario Fresh

După o relație de opt ani cu Alexia Eram, Mario Fresh pare hotărât să își lase în urmă trecutul și să își continue viața. De curând, artistul a fost surprins în compania unei alte fete, în zona de nord a Bucureștiului.

Bianca, frumoasa blondină care a fost surprinsă în timp ce se urca în mașina lui Mario Fresh, ar fi chiar o prietenă apropiată a fostei iubite a artistului, Alexia Eram.

Ce s-a întâmplat între Mario Fresh și prietena Alexiei Eram

În imaginile surprinse de Cancan, cântărețul părea să facă tot posibilul pentru a o impresiona pe tânără.

Cei doi au fost surprinși la o plimbare cu mașina, în timpul căreia Mario a demonstrat că viteza și adrenalina sunt puncte comune între el și Bianca, despre care se știe că și ea este pasionată de condus. După această escapadă, tânărul a lăsat-o pe fată în apropierea mașinii sale, un Mercedes, fără a merge împreună la vreo locație personală.

Deși nu există informații clare despre natura relației dintre Mario și Bianca, gestul cântărețului a atras atenția, având în vedere că blonda este prietenă cu Alexia Eram.

Această legătură a ridicat multe curiozități, întrucât lumea se întreabă dacă nu cumva artistul încearcă să își recâștige echilibrul emoțional sau chiar să provoace o reacție din partea fostei sale iubite.

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh și-ar fi spus adio după opt ani de relație: „Pare că ruptura este definitivă”. Detaliile care i-ar fi dat de gol că nu mai formează un cuplu

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Tot ce trebuie să știe femeile despre ajutorul social! Cât este cuantumul ajutorului pentru familia cu copii

Acțiunile lui Mario Fresh vin în contextul în care, de curând, Alexia Eram a fost surprinsă la cumpărături cu un alt băiat, care, în cele din urmă, s-a aflat că este, de fapt, o veche cunoștință de-a ei. Deși public nu a comentat aceste evenimente, mulți se întreabă dacă nu cumva această nouă „apropiere” dintre Mario și prietena fostei sale partenere este o încercare de a-și recăpăta stima de sine sau chiar o mică revanșă.

Ce declarații a făcut Mario Fresh despre despărțirea de Alexia Eram

Cert este că Mario Fresh, după vacanța sa recentă din Dubai, pare hotărât să nu își lase viața sentimentală în urmă și continuă să exploreze noi orizonturi. Fie că această întâlnire cu Bianca este începutul unei noi relații sau doar o prietenie, timpul va dezvălui adevăratele intenții ale artistului.

După numeroase speculații referitoare la sfârșitul relației cu Alexia Eram, cântărețul a clarificat public zvonurile și a confirmat despărțirea.

Mario Fresh a explicat că, deși nu mai formează un cuplu cu tânăra, au păstrat respectul reciproc.

Citește și: Cupluri ce și-au spus „adio" în anul 2024. Vedetele au decis să își separe drumurile în acest an

„Vreau să subliniez că nu există resentimente între noi, din contră, ne respectăm și ne dorim binele unul altuia.

Relația noastră va rămâne una bazată pe respect și prietenie. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și pentru că ați fost alături de noi pe acest drum. Apreciez foarte mult înțelegerea și discreția voastră în această perioadă”, a transmis Mario Fresh într-un mesaj publicat pe rețelele sociale.