Andreea Mantea, avertisment pentru trei concurenți din “Casa iubirii”: „O să vă pedepsesc”. Ce a făcut-o pe prezentatoare să răbufnească

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 18 oct 2024, 19:03

Moldo și Criss l-au pus pe Antoni la zid.

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

În ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”, Moldo și Criss l-au pus la zid pe Antoni. Cei doi concurenți sunt nemulțumiți de atitudinea și de vorbele lui Antoni.

Noi tensiuni în ”Casa iubirii”, după ce Antoni ar fi insinuat faptul că el a fost cel care a refuzat-o pe Criss. Moldo nu a mai rezistat și a răbufnit la adresa concurentului.

Citește și: VIDEO| „Taci din gura aia!” Conflict aprig între Antoni și Moldo! Lacrimile lui Criss l-au făcut Moldo să explodeze

Moldo și Criss l-au pus la zid pe Antoni

„Casa Iubirii” a fost zguduită de un nou conflict, avându-i în centrul atenției pe Antoni, Criss și Moldo. Totul a început atunci când Antoni a recunoscut că a rănit-o pe Criss cu o afirmație făcută în ediția anterioară, și a simțit nevoia să-și ceară scuze public.

Andreea Mantea: Antoni, pe cine ai supărat azi?

Antoni: Pe Criss, Moldo.

Cu afirmația de ieri. Simt să-mi cer scuze, dar a zis că nu vrea să vorbească cu mine. Îmi cer scuze! Simt să-mi cer scuze.

Citește și: Incredibil ce a apărut pe pagina Alexandrei după ce s-a apropiat tot mai mult de Dennis! Imaginile vorbesc de la sine: „Mă atragi în vraja ta”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Tot ce trebuie să știe femeile despre ajutorul social! Cât este cuantumul ajutorului pentru familia cu copii

Însă, în ciuda încercării sale de a repara lucrurile, Criss a refuzat dialogul, continuând să se distanțeze. Concurenta a mărturisit că nu mai dorește să-l cunoască pe Antoni din cauza comportamentului său anterior față de Rebecca.

Criss a fost dezamăgită de faptul că Antoni a afirmat că el a refuzat-o

Intervenția lui Moldo a adus și mai multă tensiune în casă. Vizibil deranjat de comportamentul lui Antoni, acesta și-a exprimat frustrarea. Moldo a considerat că Antoni nu a conștientizat impactul pe care l-a avut asupra lui Criss și a acuzat că acesta se implică în discuții doar de dragul de a atrage atenția.

Citește și: „Ai jignit-o în utimul hal!”. Antoni o face pe Criss să plângă iar Moldo explodează! Aflați ce acuzații își aduc concurenții în episodul de vineri, 18 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Moldo: Nu-i mai suport comportamentul sincer (lui Antoni). Nu pot, mă enervează foarte, foarte tare. De asta am și răbufnit. Treaba cu Criss a umplut paharul. Tu ești singura persoană care se bagă doar de dragul de a te băga. Ai vrut să punctezi tu că dacă intră o concurentă nouă și o refuză, o i-a Moldo. El nu conștientizează cum a făcut-o să se simtă pe fata asta.

În mijlocul acestui schimb de replici aprinse, Andreea Mantea a intervenit pentru a calma spiritele. Cu un ton autoritar, prezentatoarea le-a cerut tuturor să se liniștească, avertizându-i că acțiunile lor pot avea consecințe: 

Andreea Mantea: Liniștiți-vă, o să vă pedepsesc. Aveți grijă ce vă spun, să nu ne vedem în față la eliminare.