Carnagiu pe o autostradă din Turcia după ce un autocar cu turiști s-a răsturnat. Șase persoane au murit pe loc și alte 25 au fost rănite

Autor: Diana Bostan

Un autocar cu turiști s-a răsturnat în Turcia.

Sursa: Captură YouTube

Un accident tragic de autocar petrecut vineri, 18 octombrie 2024, în provincia Afyonkarahisar din Turcia, a dus la moartea a 6 persoane și rănirea altor 25.

Potrivit Daily Jang, vehiculul, care transporta un grup de turiști japonezi, s-a răsturnat într-un șanț pe o autostradă la aproximativ 250 de kilometri sud-vest de Ankara.

Citește și: Adevărul despre accidentul de mașină în care ar fi fost implicată Paula Seling: „Noroc că i-am răspuns lui tata”. Mesajul transmis de cântăreață pe rețelele sociale

Șase persoane au decedat și alte 25 au fost rănite

Guvernatorul provinciei, Mehnat Ali Kumbuzoglu, a declarat că motivul exact al incidentului rămâne neclar. Mehnat Ali Kumbuzoglu a menționat doar că autocarul se afla în drum dinspre Balikesir, o provincie din vestul Turciei, către Cappadocia, o destinație turistică populară.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Tot ce trebuie să știe femeile despre ajutorul social! Cât este cuantumul ajutorului pentru familia cu copii

„Cei răniți au fost transportați de urgență la spital, iar o anchetă a fost lansată pentru a stabili cauzele acestui tragic eveniment,” a transmis Kumbuzoglu, citat de sursa menționată anterior.

Citește și: Două tinere de 21 și 28 de ani au murit într-un accident teribil, în Constanța! Maria și Alexandra și-au pierdut viața după ce un șofer băut le-a împins mașina într-un TIR

Acesta nu este primul astfel de accident grav din Turcia. În septembrie 2023, un alt autocar s-a răsturnat în apropiere de orașul Merzifon, după ce șoferul a pierdut controlul asupra vehiculului, soldându-se cu 6 morți și 35 de răniți.

În plus, în august 2022, un accident devastator în sud-estul Turciei a implicat coliziuni între vehicule și echipele de salvare care interveneau la un accident anterior, ceea ce a dus la moartea a 16 persoane și rănirea altor 29.