Cât a plătit Culiță Sterp pentru patru zile de parcare pe Aeroportul Otopeni din București: „Le las mașina”. Greșeala făcută de artist

Autor: Diana Bostan

Culiță Sterp a plătit 2.100 de lei pentru patru zile de parcare.

Sursa: Instagram: Culiță Sterp

Culiță Sterp, cunoscutul artist, a avut parte de o surpriză neplăcută la întoarcerea din mini-vacanța sa de patru zile în Turcia.

Culiță Sterp a fost surprins când a descoperit că pentru cele 4 zile de parcare i s-a cerut suma de 2.100 de lei. Inițial, a crezut că este vorba de o eroare și că suma corectă ar fi de doar 210 lei. Confuz, a scos telefonul mobil și a început să filmeze momentul pentru a împărtăși situația cu fanii săi.

Citește și: EXCLUSIV| Când va naște Geta Sterp? Sora ei, Ileana Sterp, a dezvăluit cum este viața cu doi copii, dar și cum stau cu pregătirile de nuntă Iancu și Denisa

Culiță Sterp a plătit 2.100 de lei pentru cele patru zile de parcare

Artistul și-a lăsat mașina în parcarea Aeroportului Otopeni din București, însă din neatenție a parcat în zona destinată staționărilor pe termen scurt, fără să fie conștient că aceasta este mult mai costisitoare decât parcările pentru termen lung. Când a revenit la aeroport, a avut parte de un adevărat șoc în momentul în care a văzut suma pe care trebuia să o achite pentru cele patru zile în care și-a lăsat autoturismul în parcare.

Citește și: A plătit 320 de euro pentru o sticlă de apă plată! Ce a pățit Culiță Sterp în Austria: „Nici nu mi-a dat apa”

Ajuns în fața aparatului de plată, Culiță Sterp a constatat că tariful total era de 2.100 de lei, ceea ce l-a făcut să creadă inițial că este vorba despre o greșeală. Artistul a mărturisit că, în acel moment, s-a întrebat cum de este posibil să plătească o sumă atât de mare, mai ales că se aștepta la un cost mult mai mic.

Artistul a filmat întreaga scenă și a explicat pe rețelele sociale cât de surprins a fost când a aflat că parcarea pentru patru zile l-a costat 2.100 de lei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Tot ce trebuie să știe femeile despre ajutorul social! Cât este cuantumul ajutorului pentru familia cu copii

„Băi ești nebun, 21 de milioane parcarea pentru 4 zile, mă? Ce am făcut? Le las mașina cred că mai bine, bă 21 de milioane pentru 5 zile în Aeroportul din București? din 13 până pe 18, 4 zile, 21 de milioane. N-am ce să fac, o să plătesc, dar așa ca idee… 21 de milioane pentru 4 zile..5 milioane pe zi? Doamne ferește!”, a spus Culiță Sterp, într-un video postat în secțiunea InstaStory.

Artistul a găsit și o justificare pentru suma de 2.100 de lei

Deși a încercat să caute o soluție pentru a reduce suma, cum ar fi varianta de a declara tichetul de parcare pierdut, planul nu a funcționat. Mașina sa fusese înregistrată la intrare, iar plata pe oră era inevitabilă.

Citește și: Care este numele real din buletin al lui Culiță Sterp! Nimeni nu se aștepta să-l cheme așa în realitate pe renumitul artist

După ce a reflectat asupra situației și a sumei mari pe care a trebuit să o achite, Culiță Sterp a explicat fanilor că a plătit atât de mult deoarece și-a parcat mașina într-o zonă destinată parcării pe termen scurt, unde tariful este de 28 de lei pe oră. Acesta a descoperit abia ulterior că parcarea pe termen lung, mult mai ieftină, era o opțiune de care nu știa la momentul respectiv.

„Iar am făcut-o de oaie aseară! Am parcat din greșeală la termen scurt în Otopeni și m-au taxat pe oră. P.S: am încercat șmecheria cu tichetul pierdut, dar nu merge că e înregistrată mașina cu numărul de înmatriculare de când intră în parcare”, a mai transmis Culiță Sterp.