Tu o recunoști? Acum este soție, mămică și una dintre cele mai apreciate artiste din România

Autor: Diana Bostan

Theo Rose a postat o serie de fotografii din copilărie.

Sursa: Instagram: Theo Rose Official

Theo Rose și-a impresionat fanii cu ultimele fotografii postate în secțiunea Instastory. Fanii artistei au reacționat imediat.

Artista Theo Rose, cunoscută pentru carisma și energia ei, a împărtășit imagini adorabile de când avea doar 7-8 ani, declanșând valuri de reacții din partea urmăritorilor săi.

Citește și: Cât a costat, de fapt, rochia pe care Theo Rose a purtat-o la nunta cu Anghel Damian: „M-a surprins că există așa ceva”. Artista a spus adevărul pe o rețea socială

Theo Rose și-a surprins fanii cu ultimele fotografii 

Fanii au remarcat imediat frumusețea naturală și gingășia pe care Theo o avea încă din copilărie. Chiar și atunci, trăsăturile ei fine și zâmbetul plin de viață, care o caracterizează și astăzi, ieșeau în evidență. Cele câteva imagini au stârnit nostalgie nu doar în sufletul artistei, ci și în inimile celor care o urmăresc de ani de zile.

Theo Rose, care a câștigat inimile publicului cu vocea și personalitatea ei vibrantă, a demonstrat încă o dată că farmecul ei a fost prezent încă din primii ani de viață. Fotografiile au oferit fanilor o privire mai intimă în viața sa de dinainte de celebritate, arătând o latură autentică și sensibilă a vedetei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Tot ce trebuie să știe femeile despre ajutorul social! Cât este cuantumul ajutorului pentru familia cu copii

Citește și: Primele imagini cu fiul lui Theo Rose și Anghel Damian! Cu cine seamănă micuțul Sasha

Theo Rose a dezvăluit că fotografiile din copilărie, pe care le-a împărtășit recent cu fanii pe Instagram, provin din arhivele personale de pe vechea rețea socială Hi5. Artista și-a amintit cu drag de perioada respectivă, când rețeaua era extrem de populară, și a decis să le ofere urmăritorilor o incursiune în trecutul său prin aceste imagini rare, păstrate cu grijă de-a lungul anilor.

„Descarc aplicația, am zis hai că poate mai salvez și eu din pozele alea. Eu am acolo poze cu mine de când aveam 7-8 ani. Am intrat, m-am conectat, mi-am adus aminte parola, le arăt poze, am și salvat o parte din ele”, a povestit artista, în secțiunea Instastory.