„Respiră, mami, respiră, Maria” Declarațiile cutremurătoare ale martorilor accidentului din Brăila. Băieţelul de șase ani îşi implora mama şi sora să trăiască

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 20 oct 2024, 14:53

Accidentul s-a produs când autoturismul în care se afla familia a intrat în plin în remorca nesemnalizată a unui tractor

Sursa: Facebook Info Trafic 24

Un grav accident rutier, petrecut sâmbătă seara pe Drumul European 584, la ieşirea din oraşul Însurăţei, judeţul Brăila, a lăsat o familie distrusă şi un băieţel de doar şase ani marcat pe viaţă.

Mama sa, în vârstă de 38 de ani, și sora lui de trei ani au murit pe loc, în urma unui impact devastator.

Citește și: Un copil de doar șase ani a rămas fără mamă și fără soră după un accident cumplit în Brăila! Tatăl se afla la volan și n-a putut evita impactul

Declarațiile băiețelului de la locul accidentului i-au cutremurat pe martori

Accidentul s-a produs când autoturismul în care se afla familia a intrat în plin în remorca nesemnalizată a unui tractor, care ar fi virat fără să se asigure. Ulterior, mașina a fost proiectată pe sensul opus de mers, lovind un alt vehicul care circula regulamentar.

În ciuda intervenției rapide a echipelor de urgență, femeia și fetița nu au mai avut nicio șansă și au fost declarate decedate pe loc.

Un martor ocular la această tragedie a povestit momentele sfâşietoare care au urmat după impact. Băieţelul de şase ani, în stare de șoc, şi-a văzut mama şi sora fără suflare, și, în disperare, a început să le implore să trăiască.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ministrul Agriculturii a anunțat ce se va întâmpla cu prețurile alimentelor! De ce crește prețul la carnea de porc? Atenționare pentru gospodine

„Respiră, mami! Respiră, Maria!”, striga copilul, sperând până în ultimul moment că cele două vor răspunde.

Martorul, profund afectat de scenele care au urmat, a descris atmosfera ca fiind una copleșitoare.

„Odihnească-se în pace! Cuvintele băiețelului au cutremurat pământul”, a povestit acesta cu durere, potrivit surselor Observator.

Mesajele pline de durere au curs pe reţelele sociale

Soţul femeii, care conducea autoturismul, a scăpat cu viaţă, dar va trăi de acum înainte cu o durere greu de imaginat, pierzându-şi soţia şi fiica în acelaşi moment.

Internauții au rămas profund impresionați de acest caz, care a stârnit empatie în mediul online. Iată câteva dintre mesaje:

„Păcat..că trebuie să moară lumea pentru a se lua măsuri pe drumul European la Însurăței …nu-i zi să nu fie câte un tractor la ieșire din Însurăței către Bărăganu care să îngreuneze traficul..”

/ „Offf...Doamne ce tragedie....fără cuvinte! Dumnezeu să-i odihnească în pace!”/ „Nu învățăm nimic din păcate într o tara unde inconștiența este la nivel maxim. Remorca nesemnalizata, noaptea, vizibilitate redusa, cu familia în mașina sau chiar și singur dacă ai fi, circulați cu viteză mai redusă. Chiar și un animal aflat noaptea pe partea carosabilă ne poate pune viața în pericol. Din păcate asta este situația.
Nu ne gândim la consecințe, apoi realizăm că este prea târziu să mai putem schimba ceva”.