Probleme în paradis pentru Robi și Teodora?! „Nu-ți permit așa ceva” Ce și-au putut spune cei doi în gală

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 20 oct 2024, 21:03

Robi și Teodora, la cuțite în gala eliminatorie 

Sursa: Kanal D

Robi și Teodora și-au aruncat cuvinte destul de dure în gala de duminică a emisiunii „Casa Iubirii”. Concurentul ar fi fost foarte deranjat de faptul că Teodora nu recunoaște că îl place și crede în continuare că e „disponibilă”.

Discuțiile tensionate dintre Robi și Teodora au adus la lumină problemele din relația lor. Andreea Mantea, moderatoarea emisiunii, a simțit nevoia să intervină pentru a clarifica situația și a-i ajuta pe cei doi să ajungă la o înțelegere comună.

Citește și: Julia nu mai vrea să-l vadă pe Robi în fața ochilor! „Dispari!”. Concurentul a rămas șocat de comportamentul blondinei

Teodora consideră că Robi ar mai avea mult de lucrat la comportamentul său

Totul a început când Teodora a recunoscut că Robi mai are de lucrat la controlul reacțiilor sale impulsive, menționând că acest comportament a fost evident încă din momentul în care a intrat în casă.

Teodora: Robi oricum mai are foarte mult de lucrat pe partea asta, pentru că într-adevăr are niște reacții impulsive. L-am văzut de cum am intrat în casă.

În acest context, Andreea Mantea a întrebat-o direct pe Teodora dacă intenționează să tolereze aceste ieșiri impulsive sau dacă are de gând să-i transmită clar lui Robi că trebuie să schimbe

acest tip de comportament

Andreea Mantea: Tu crezi că o să accepți asta de fiecare dată? Dacă accepți mereu, poate să devină un obicei. Ai de gând s-l lași o perioadă și ulterior să-i spui?

Teodora: Eu cred că i-am arătat din gală că sunt deranjată de comportamentul și reacțiile lui și consider că unele discuții se pot rezolva prin comunicare, la un numitor comun.

Robi, deranjat de faptul că Teodora ar fi spus că nu se află într-o cunoaștere cu el

Robi se simte atacat, dar și neînțeles, astfel că reacționează imediat. Referitor la alt context, acesta susține că a încercat în repetate rânduri să-i explice Teodorei nemulțumirile sale, dar că aceasta nu l-a ascultat.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ministrul Agriculturii a anunțat ce se va întâmpla cu prețurile alimentelor! De ce crește prețul la carnea de porc? Atenționare pentru gospodine

Robi: Mie nu-mi vine să cred. E pe lângă subiect. I-am spus de o sută de ori.

Andreea Mantea i-a sugerat să își explice mai clar punctul de vedere, moment în care Robi a adus în discuție un episod recent în care un alt băiat a intrat în casă, iar Teodora, în opinia sa, nu a avut o reacție adecvată

Andreea Mantea: Explică-i tu, te rog.

Robi: Ok, o deranjează comentariile. Acum, când a venit un băiat, îi spui că n-ai nimic cu nimeni? Ascultă-mă puțin, Teo.

Robi a reluat discuția, explicând că i-a transmis de mai multe ori Teodorei că nu este de acord cu anumite reacții și comportamente ale ei și că nu a primit înțelegerea dorită.

Robi: Ăsta a fost deranjul meu.

Ți-am zis de 5,6 ori și n-ai înțeles și ai spus că ce am eu cu Robi, îl iau de bărbat? Eu nu-ți permit așa ceva. Mie-mi pare extrem de rău.

A zis de 10 ori că n-are nimic cu mine în gala trecută.

Teodora, la rândul ei, a încercat să clarifice situația, menționând că ea și-a exprimat părerea la, iar situația ar sta cu totul altfel acum.

Teodora: Păi da, atunci.