Panică pe Aeroportul Otopeni! Un avion care transporta 228 de pasageri a aterizat de urgență

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 20 oct 2024, 18:05

Aeronava era programată să aterizeze la ora 13:00, duminică

Sursa: PixaBay

Un avion aparținând companiei Wizz Air a aterizat de urgență pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din București. Aeronava avea la bord 228 de pasageri.

Duminică, 20 octombrie, un avion al companiei Wizz Air, care efectua cursa Billund-București, a solicitat aterizarea de urgență pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din București.

Citește și: Tragedie la bordul unui avion Turkish Airlines! Un pilot a decedat la scurt timp după decolare! Măsura la care au recurs ceilalți doi piloți

De ce a cerut avionul aterizarea de urgență

La bordul aeronavei se aflau 228 de pasageri și nouă membri ai echipajului. Solicitarea de aterizare de urgență a fost determinată de o posibilă problemă tehnică, conform informațiilor oferite de reprezentanții Companiei Naționale Aeroporturi București.

Aeronava era programată să aterizeze la ora 13:00, duminică, și, în ciuda urgenței, traficul aerian pe aeroport nu a fost afectat, desfășurându-se în condiții normale.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ministrul Agriculturii a anunțat ce se va întâmpla cu prețurile alimentelor! De ce crește prețul la carnea de porc? Atenționare pentru gospodine

Reprezentanții aeroportului au asigurat că toate măsurile de siguranță au fost respectate, iar situația a fost gestionată fără incidente.

Citește și: Breaking News! Motorul unui avion Ryanair a luat foc la decolarea de pe un aeroport din Italia! Toate zborurile din Bari au fost oprite

La 12:43 a declarat  urgenţă în zbor.

 Echipajul a solicitat aterizare de urgenţă din cauza unei posibile probleme tehnice. Imediat pe aeroport s-a format dispozitivul de urgenţă, care a aşteptat aterizarea aeronavei în vederea unei eventuale intervenţii. Din fericire, aeronava a aterizat în siguranţă la 12:46”, a declarat purtătorul de cuvânt al CNAB, Teo Postelnicu pentru Agerpres.