De ce nu au fost prezenți, de fapt, Culiță Sterp și Daniela la cununia lui Iancu și a Denisei: „Nu am fost invitată”. Cum a explicat artistul absența de la cel mai important eveniment din viața fratelui său

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 21 oct 2024, 11:16
Culiță Sterp Foto(4)

Culiță Sterp a dezvăluit de ce nu a fost prezent la cununia civilă a fratelui său.

Sursa: Captură TikTok/ Instagram: Iancu Sterp

Iancu Sterp și Denisa Coțolan și-au unit destinele ieri, 20 octombrie, printr-o ceremonie civilă discretă, înconjurați de familie și cei apropiați. Cu toate acestea, mulți internauți au observat absența fratelui său, Culiță Sterp, și a partenerei acestuia, Daniela Iliescu, de la eveniment.

Zvonurile au început să circule rapid în mediul online, mai ales din cauza speculațiilor legate de o presupusă tensiune între Daniela Iliescu și familia lui Culiță. Văzând comentariile răutăcioase, Culiță Sterp a decis să clarifice această situație și să dezvăluie motivul pentru care nu a fost prezent la cununia fratelui său.

Citește și: Cât a plătit Culiță Sterp pentru patru zile de parcare pe Aeroportul Otopeni din București: „Le las mașina”. Greșeala făcută de artist

Motivul pentru care Culiță Sterp nu a fost prezent la cununia civilă a fratelui său

Pentru a pune capăt acestor bârfe, Culiță Sterp a decis să clarifice motivul real pentru care nu a fost prezent la cununia fratelui său. Într-un videoclip postat pe rețelele sociale, artistul a explicat că absența sa a fost strict legată de un angajament profesional pe care nu îl putea amâna.

Citește și: Ileana Sterp, mesaj neașteptat de ziua Danielei Iliescu: „Deblochează-mă!”. Care este, de fapt, relația dintre sora și iubita lui Culiță. Tânara a rupt tăcerea

„În legătură cu cununia lui Iancu și a Denisei, am văzut câteva comentarii aiurea. De ce nu am putut eu să fiu prezent? Ei bine, Iancu și-a pus cununia cam de vreo lună, maxim două.

Eu aveam nuntă luată în Italia de 5-6 luni. Și e foarte simplu, a trebuit să vin la nunta asta, sunt aici în Italia. Nu aveam cum și dacă voiam să fiu prezent pentru că așa a fost să fie”, a explicat Culiță.

Acesta a menționat că Iancu l-a întrebat în prealabil dacă ar fi disponibil pentru data cununiei, însă Culiță avea deja un contract semnat pentru un eveniment în Italia, luat cu mult timp înainte de a se stabili data cununiei civile.

Culiță Sterp și Daniela vor participa la nunta Denisei cu Iancu

De asemenea, el a subliniat că urmează să participe la nunta religioasă, care va avea loc pe 27 octombrie, și că pentru el aceasta este partea cea mai importantă a ceremoniei. „Mergem la nuntă și ne simțim bine la nuntă, pentru că acolo e important, nunta și cununia religioasă în fața lui Dumnezeu, care va avea loc pe 27 octombrie.

Acolo o să fiu și eu”, a adăugat artistul.

Citește și: A plătit 320 de euro pentru o sticlă de apă plată! Ce a pățit Culiță Sterp în Austria: „Nici nu mi-a dat apa”

Culiță a încheiat mesajul cu urări de „Casa de piatră” pentru proaspeții însurăței și a transmis că toate comentariile răutăcioase legate de absența sa nu au nicio bază, totul fiind doar o coincidență nefericită.

În ciuda zvonurilor, familia rămâne unită, iar Culiță Sterp va sărbători alături de fratele său la evenimentul religios de săptămâna viitoare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ministrul Agriculturii a anunțat ce se va întâmpla cu prețurile alimentelor! De ce crește prețul la carnea de porc? Atenționare pentru gospodine

„ Le urez din suflet ”Casa de piatră”, toate cele bune, și mulți copii frumoși!”, a mai spus Culiță Sterp, într-un video postat pe o rețea socială.

Imediat după explicația oferită de Culiță, Iancu Sterp a reacționat printr-un comentariu. Acesta a comentat: „ Te iert că te iubesc”, semn că cei doi frați sunt în relații extrem de bune. Cu toate acestea, un alt lucru a atras atenția. Un internaut s-a întrebat de ce nu a participat doar Daniela împreună cu fiul lor, iar răspunsul partenerei lui Culiță Sterp nu a întârziat să apară. Aceasta susține că nu a fost invitată, dar că le-a urat ”Casă de piatră”.

„Nu am fost invitată, dar le-am urat casă de piatră”,  a scris aceasta.

Daniela Iliescu a fost ”certată” pentru faptul că a lipsit de la cununie

După mesajul postat de Culiță Sterp, fanii s-au întrebat de ce Daniela nu a mers singură. Aceștia și-au arătat nemulțumirea în secțiunea de comentarii, dar cu toate acestea, partenera lui Culiță Sterp le-a urat ”Casă de piatră”.

Daniela Iliescu: Casă de piatră! Să fiți fericiți toată viața!

Iancu Sterp: Mulțumim, draga noastră!

În ciuda acestui lucru, internauții sunt de părere că Daniela ar fi trebuit să lase neînțelegerile deoparte și să meargă la cununia lui Iancu și a Denisei.