Cum arătau Alina Ceuşan si Carmen Grebenişan înainte de intervențiile estetice. La ce proceduri au recurs cele două influencerițe

Autor: Diana Bostan

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan.

Sursa: Instagram: Alina Ceușan

În cadrul emisiunii „Follow Us”, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au avut o discuție despre intervențiile estetice ale influencerelor Alina Ceușan și Carmen Grebenișan.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt prietene încă din perioada studenției, cele două reușind să construiască împreună nu doar o carieră de succes, ci și o afacere internațională. Atunci când vine vorba de evoluția lor fizică, pot fi observate anumite schimbări, cele două fiind extrem de sincere în legătură cu intervențiile estetice la care au apelat.

Citește și: Ce nume a ales Alina Ceușan pentru fetița ei. Vedeta i-a surprins pe toți cu alegerea sa: „Bine ai venit pe lume..”

Cum arătau Carmen Grebenișan și Alina Ceușan la începutul carierei

Ambele au început ca bloggerițe, având o pasiune comună pentru modă, și au reușit să se adapteze și să se dezvolte în mediile digitale moderne.

Ilinca Vandici, gazda emisiunii, a adus în discuție și subiectul intervențiilor estetice, remarcând că multe dintre celebritățile din industrie au apelat la acestea pentru a-și îmbunătăți aspectul, printre acestea și Alina Ceușan, și Carmen Grebenișan.

Citește și: Alina Ceușan a născut în urmă cu doar câteva momente. Vedeta a adus pe lume o fetiță: „Abia aștept să o cunoașteți”

Ilinca Vandici: Diferența e vizibilă. Însă eu nu înțeleg asta cu ”Vai, câte intervenții estetice”. Superbe fetele. Titlurile astea de presă cu ”Vai, cum arătau înainte și cum arată astăzi”. E suficient să-ți faci o singură operație, o rinoplastie, și-ți schimbă întreaga față.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ministrul Agriculturii a anunțat ce se va întâmpla cu prețurile alimentelor! De ce crește prețul la carnea de porc? Atenționare pentru gospodine

La ce intervenții estetice au apelat cele două influencerițe

Alina Ceușan, recunoscută pentru determinarea sa, le-a împărtășit urmăritorilor că a recurs la rinoplastie din cauza complexului legat de forma nasului său. „ Pur şi simplu nu mă simţeam bine cu nasul meu. Era un nas care nu era deloc feminin după cum a spus şi domnul doctor”,  a declarat Alina într-un video pe YouTube și preluat de Viva.

Citește și: Câți bani câștigă Carmen Grebenișan lunar. Este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România

Carmen Grebenișan a fost la rândul ei deschisă în privința modificărilor aduse aspectului său fizic. Ea a recunoscut că și-a augmentat buzele cu acid hialuronic și a optat pentru o operație de mărire a sânilor. 

„Am operație de implant mamar, pe care am făcut-o undeva la 21 sau 22 de ani, ceva de genul ăsta.

Am 280 de mililitri implant mamar formă anatomică. Prima intervenție pe care am avut-o la față a fost injectarea buzelor, pe care le-am dizolvat de câteva ori, pentru că nu mi-a plăcut forma și acum îmi place foarte mult, deci am acid hialuronic în buze”,  a transmis aceasta pe TikTok.

Ambele influencere au subliniat importanța acceptării și asumării alegerilor personale în legătură cu intervențiile estetice, inspirându-le pe urmăritoarele lor să fie deschise în legătură cu astfel de subiecte.